iPhone 6 Plus Powerknapp & Volymflex

95.00kr

BESKRIVNING

Har knappen låst sig? Blixten slutat fungera? Då är det dags för dig att byta
ut powerknapp med tillhörande flexar på din iPhone 6 Plus!

Krånglar mobilens powerknapp så kan detta göra att du får svårt att hantera telefonen. Detta gör att du inte kan låsa/stänga av
telefonen med hjälp av knappen. Det kan hända att blixten ha slutat att fungera när du fotar med kameran
& mikrofonen kan spraka vid samtal. Ett byte av iPhone 6 Plus Powerknapp är lösningen på
dessa problem! Köp reservdelar och mobildelar via Fix My Phone!

PS. Glöm inte köpa till verktygen du behöver för att laga!

Artikelnummer ip6p-power Kategorier ,

Byt Powerknapp & Volymflex på din iPhone 6 Plus själv!

Om Powerknapp & Volymknapp har gått sönder till din iPhone 6 Plus så har vi det du behöver!Ihop med allt du behöver för att laga själv, som verktyg. Powerknapp är den delen som finns på sidan avtelefonen som du låser/låser upp och stänger av telefonen med. Men den gör även mycket mer än så!Den här delen styr även blixten i kameran och förbättrar samtalskvaliteten. Fungerar inte blixtenså löser denna del det problemet, skulle det låta konstigt när du pratar, så kan det även vara dennadel som spökar. Köp iPhone 6 PlusPowerknapp & Volymflex idag och slipp ditt problem med mikrofon/blixt/trasig knapp!

Hur vet man när man borde byta ut knappen?

Är det så att din Powerknapp/Volymflex har problem, kameran har kanske problem med blixten eller sålåter inte mikrofonen som den skall, så är det dags att byta ut denna del. Du kan alltid vara säker på att Fix My Phone har det dubehöver! Du kan köpa mobildelar/reservdelar och verktyg på vår webbshop. Dessa verktygen kan duanvända för att laga telefonen och byta iPhone 6 Plus Powerknapp helt själv med hjälp av våra guider på hemsidan.

Övriga trasiga delar som skall bytas?

Är det flera delar som är trasiga som du vill byta ut? Du måste kanske även byta skärmeneller batteriet är det bra att passa på att köpa dessa delar också. Är det så att du behöver ladda telefonen ofta såär det enkelt att byta den med hjälp av våra guider och köpa batteriet till iPhone 6 Plusdirekt hos oss med original kvalitet. På vår webbhshop erbjuder vi kvalitativa varor föralla typer av reparationer som du kan tänkas behöva göra på din iPhone 6 Plus. Vill du förhindra fler skador så rekommenderarockså att du köper till mobiltillbehör som skyddar din iPhone 6 Plus så som skärmskydd, mobilskaleller fodral.

Denna iPhone 6 Plus Powerknapp & VolymFlex är kompatibel med

Apple iPhone 6 PlusDet är väldigt enkelt att byta ut powerknappen speciellt med våra guider du kan följa. Det är viktigtatt inte stressa, så se till att du har gott om tid.Vill du göra det själv är att det är billigare att köpa mobildelar och verktyg och laga på egen hand.Istället för att reparera hos en verkstad. Eftersom vi på Fix My Phone erbjuder bådaalternativen, kan du fixa den själv eller få mobilen reparerad av våra experter. Vi erbjuder alltid tre månaders garanti.Lagar du själv blir det billigare. Vi rekommenderar att du köper ett skal med pengarna du sparar genomatt laga den själv. Andra frågor om byte av Powerknapp eller någon annanprodukt finns vi på Fix My Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.