iPhone 6 Plus Laddkontakt

129.00kr

Thumbnail Välj Färg PrisDescription
iPhone 6 Plus Laddkontakt - silver Silver 129.00kr

iPhone 6 Plus Laddkontakt Silver

spinner
iPhone 6 Plus Laddkontakt - svart Svart 129.00kr

iPhone 6 Plus laddkontakt Svart

spinner
iPhone 6 Plus Laddkontakt - rose-guld Rosé guld 129.00kr

iPhone 6 Plus Laddkontakt Rosé Guld

spinner
iPhone 6 Plus Laddkontakt - guld Guld 129.00kr

iPhone 6 Plus Laddkontakt Guld

spinner

BESKRIVNING

Har det blivit svårt att ladda telefonen? Kan du inte synka mobilen till datorn? problem med hörlurarna? Då är det på tiden att byta Laddkontakt med tillhörande flexar och delar på din
iPhone 6 Plus för att åtgärda problemet!
Mobilens Laddkontakt/Laddchip kan ibland gå sönder när råkar tappa den, vattenskada eller rent
utav sluta fungera pga slitage. Detta gör att du inte kan ladda mobilen eller flytta över
information till datorn. Alla problem försvinner vid ett byte av iPhone 6 Plus Laddkontakt!
Köp reservdelar, mobildelar och teknikdelar via Fix My Phone! Vi levererar snabbt och säkert
ett brett utbud av teknikdelar som hjälper dig när olyckan varit framme.

PS! Glöm inte köpa till verktygen du behöver för att laga!

Artikelnummer ip6p-LK Kategorier ,

Laga iPhone 6 Plus Laddkontakt själv!

Köp Laddkontakt till iPhone 6 Plus hos oss här på webbshopen. Vi har all vertktyg du behöverför att kunna reparera telefonen helt själv. Allt samlat på ett och samma ställe. Laddkontaktenfinns till för att din mobil ska kunna till exempel laddas och överföra information viasynkning. Finner du att telefonen inte tar emot ström när du laddar? Eller händer det inte något när dukopplar den med datorn? Då är denna del viktig för dig! Köp iPhone 6 PlusLaddkontakt på vår webbshop. Så kommer alla problem med laddning och överföring försvinna!

Hur vet man när man borde byta ut laddkontakten?

Funkar det inte när du laddar eller andra anslutningsproblem så är det dags att köpa en nyladdkontakt. Ett annat problem man kan råka på kan vara att synkroniseringentill datorn, både överföringar av filer eller laddning viadatorn. Vi har allt du behöver för att laga detta! Du kan köpa allateknikdelar/reservdelar och verktyg hos oss. Vi har verktyg och guider som gör det snabbtoch enkelt att byta ut laddkontakten helt själv.Ta en titt på våra guider här på vår hemsida.

Vill du reparera flera delar?

Har du flera delar till din iPhone delar som är sönder och behöver bytas är det bra att köpa dessa delar nu direkt, färre leveranserbetyder att det blir mer kostsamt för dig samt att det hjälper miljön. Har displayen fått en spricka? Eller ärbatteriet såpass dålig att du behöver ladda fleragånger om dagen så kan du enkelt byta dessa delar med hjälp av våra guider här på hemsidan. Köp ditt nya batterieller nya skärm till iPhone 6 Plus hos oss med original kvalitet. Det vill säga samma tillverkaresom på batteriet som sitter i från början och samma känsla som ursprungsskärmen. På Fix MyPhone erbjuder vi kvalitativa produkter och reservdelar för alla typer av reparationer till diniPhone 6 Plus.

iPhone 6 Plus Laddkontakt kompatibilitet

  • Apple iPhone 6 Plus

Tack vare våra guider kan du enkelt byta ut den del du önskar. Ha i åtanke att det är viktigt attlaga mobilen med stor försiktighet. När du väljer att laga den själv sparar du pengar, eftersom det är billigareatt köpa mobildelar och verktyg för att laga enheten själv istället för att reparera hos en verkstad. Villdu hellre att vi ska hjälpa dig reparera telefonen så fixar vi det på Fix My Phone! Eftersom du kan välja både alternativen här på Fix My Phone, laga själv eller få den lagad av experter. Lagar du själv blir detbilligare. Varför inte investera det du sparar i ett mobilskal som skyddar hela din mobil? Vidandra frågor om byte av Laddkontakt eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phonealltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.