iPhone 6 Plus Kameralins

75.00kr

Thumbnail Välj Färg PrisDescription
iPhone 6 Plus Kameralins - rose-guld Rosé guld 75.00kr

iPhone 6 Plus Kameralins Rose Guld

spinner
iPhone 6 Plus Kameralins - guld Guld 75.00kr

iPhone 6 Plus Kameralins Guld

spinner
iPhone 6 Plus Kameralins - silver Silver 75.00kr

iPhone 6 Plus Kameralins Silver

spinner
iPhone 6 Plus Kameralins - svart Svart 75.00kr

iPhone 6 Plus Kameralins Svart

spinner

BESKRIVNING

Upplever du att bilderna inte blir lika bra längre? Det kan finnas en spricka i linsen eller så är kamerans fokus ur funktion. Då är det bra tillfälle att byta Kameralins på din iPhone 6 Plus!

Blir bilderna dåliga så är det antagligen kameralinsen som kan vara orsaken och det är viktigt att byta ut den direkt. Köp
en splitter ny kameralins innan hela kameran går sönder som du kan byta ut den gamla med. Du fixar
alla dessa problem genom ett byte av iPhone 6 Plus Kameralins! Köp reservdelar och
mobildelar via Fix My Phone!
PS! Ifall du inte har några verktyg, glöm inte då att köpa till verktyg du behöver för att laga/byta kameran!

Artikelnummer ip6p-kl Kategorier ,

Reparera Kameralinsen på din iPhone 6 Plus!

Hos Fix My Phone så kan du köpa din kameralins till din iPhone 6 Plus. Vi har alla delar och verktyg sombehövs för att du skall kunna laga på helt egen hand. En av de viktigaste funktionerna medmobilen är kameran, oftast den mest använda! Vi tar bilder på allt möjligt för att dokumentera vårvardag och för att föreviga vissa stunder. Låt inte kvalitén på dina bilder blir sämre,en ny kameralins kan förhindra detta. Blir det suddiga bilder? Finns en spricka i kameralinsen?Köp iPhone 6 Plus kameralins så löser du allt strul med bilderna.Samtidigt som din iPhone 6 Plus Kamera blir som ny igen och du kan ta fina foton igen!

När ska jag byta bara kameralinsen och inte hela kameran?

Det är dags att byta kameralinsen om du t.ex. har fått en spricka i kameralinsen,eller om du råkat tappat telefonen så kameralinsen blivit skadad.Så fort du har fått en spricka på linsen så rekommenderar vi att du byter ut den, även om kameran fungerar.Låter du skadan vara så kan den bli större och förstöra fler delar!Vi har det du behöver inom reservdelar & mobildelar! Alla mobildelar/reservdelar och verktyg finns hos oss.Verktygen behövs för att till för att laga telefonen och byta kameralinsen själv. Du kan även lämna in den tillågon av våra butiker så reparerar våra experter den åt dig.

Flera delar som behöver bytas?

Flera delar på din iPhone 6 Plus som behöver att lagas? Det kan vara allt från ett skärmbytetill ny laddningsport eller batteri? Köp dessa reservdelar samtidigt så problemet försvinner från dina beskymmer.Under mobilens livstid så kommer dess batteri att bli dåligt, då är det enkelt att bytaden. Med hjälp av  guider  och köpa batteriet till iPhone 6 Plus direkt hos oss med original kvalitet.På Fix My Phone erbjuder produkter av hög kvalité som är ämnade för alla slagsreparationer som du behöver göra på din iPhone 6 Plus. Köp till mobiltillbehör som skyddar diniPhone 6 Plus som skärmskydd, mobilskal eller fodral, så slipper den gå sönder igen.

Denna iPhone 6 Plus Kameralins är kompatibel med

  • Apple iPhone 6 Plus

Byt ut kameralinsen på din iPhone 6 Plus. Vår guide hjälperdig steg för steg. Det blir enkelt och smidigt att reparera din iPhone 6 Plus. Tänk att varaförsiktig när du ska reparera din iPhone. Om du inte är erfaren i reparationer, se till att inte stressa.Istället för att reparera hos en verkstad. Eftersom du kanräkna med Fix My Phone i alla lägen, kan du välja vilken lösning som är bäst för dig. Lagasjälv eller lämna in till våra experter. När du lagar själv blir det skillnad i pris jämfört med omen reparatör gör det. Med pengarna du sparar kan du investera i andra tillbehör! Vid frågor ombyte av kameralins eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid tillgängliga viachatt eller mail service@fixmyphone.se