iPhone 6 Plus Batteri

145.00kr

BESKRIVNING

Har du ett kasst batteri? Blir den snabbt urladdad? Då kanske det är dags att byta batteri på
din iPhone 6 Plus!

Oavsett hur du gör så kommer mobilens batteri till slut dö ut, är du flitig så kan du förlänga livet, men
tillslut så måste man byta batteri. Vanligtvis så brukar man märka en större skillnad efter
ett år, men i vissa fall två år.

Inga problem säger vi, köp ett batteri utav original kvalitet hos oss på Fix My Phone. Våra
batterier är kvalitetstestade och håller en riktigt bra nivå som garanterat gör dig nöjd med din
iPhone 6 Plus igen!

PS. Glöm inte köpa till verktygen du behöver för att laga och batteritejp!

Byt Batteri på din iPhone 6 Plus själv!

Skulle du behöva laga din iPhone 6 Plus batteri så har vi den här på webbshopen samt verktygen som behövs för att laga den. Eftersom Apple iPhone 6 Plus är en telefon med hög prestanda. Den är även fylld medfunktioner och väldig bra hårdvara så den behöver ett batteri som kan leverera resultat. Om manutgår ifrån det företaget säger om iPhone 6 Plus, så erhåller denna telefon ett batteri med så passhög kvalitet att telefonen håller längre än 2 timmar mer än sina föregångare. Med det här batteriet såhar du möjligheten att optimera din telefons allas funktioner. Det gör att du kan göra vad du vill,spela spel, titta på film på den grymma OLED-skärmen eller vara på nätet i flera timmar.

Specifikation

  •  Ladda upp till 50% på 30 minuter
  •  Stöd för trådlös laddning (QI-teknik & Airpower)
  •  Lyssna på musik eller ljudböcker i upp till 60 timmar
  • Titta på film eller youtube i upp till 13 timmar
  •  Kapacitet på 2700mAh

När bör jag byta?

Märker du att ditt batteri inte är som förr så kan du lita på att vi har det du behöver i form av ettriktigt bra batteri till iPhone 6 Plus. Dör telefonen snabbare? Tar det längre tid för den att laddas?Då betyder det att du borde byta ut den. Det finns även mobildelar/reservdelar och verktyg hos oss.Verktygen behöver du när du ska laga telefonen och byta batteriet på egen hand. Påvåran hemsida så hittar du också guider på hur du gör för att laga och byta batterietgenom guider steg för steg.

Många delar som behöver bytas?

Många delar du behöver byta? Behöver du byta skärmen ellerladdningsporten så är det bra att köpa dessa delar tillsammans. Har skärmen gått söndervid en olycka kan du enkelt byta den med hjälp av våra guider och köpa skärmen direkt hososs med original kvalitet. På Fix My Phone erbjuder produkter av hög kvalitet för alla typer avreparationer som du kan tänkas behöva göra på din iPhone 6 Plus. Vi råder dig även att duköper till mobiltillbehör som skyddar din iPhone 6 Plus som skärmskydd, mobilskal eller fodral.För att byta batteri så måste du även ha tillgång till BATTERITEJP för att fästa batteriet på mobilen.Se till att köpa med detta ifall du inte redan har det!

Batteriet är kompatibelt med

  • Apple iPhone 6 Plus
Tar du hjälp av våra guider här på hemsidan så är det inte alls svårt att byta batteri på din iPhone 6 Plus helt själv,det kan bara ta runt 15 minuter.Men vi råder dig att vara försiktig och ta din tid om du inteär erfaren i reparationer, även vi experter måste vara noggranna. Andra fördelar med att göradet själv är att det är billigare att köpa mobildelar och verktyg och laga själv. Istället för att gå till en butik. Vi på Fix My
Phone erbjuder båda alternativen, laga själv eller lagad av experter. Väljer du att laga självoch köpa delarna får du mer plats i budgeten. Varför inte investera i ett par riktigt brahörlurar med det du sparar? Vi kan starkt tipsa om Soundspods som du kan hitta härpå hemsidan. Behöver du fråga något annat om byte av iPhone 6 Plus Batteri ellerågon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid till hands.