iPhone 6 Plus Baksida Svart

799.00kr

BESKRIVNING

Har Baksidan spruckit? Tappat telefonen? Repor? Inga problem!
Med denna iPhone 6 Plus Baksida Svart så får du en helt ny baksida att sätta på din
mobil. Vår baksida har alltid Original apple logo och tillhörande ram. Allt för att mobilen ska se
och kännas så ny ut som möjligt samt underlätta reparationen.
Vi erbjuder självklart också alla verktyg du behöver för att byta, kolla igenom utbudet och
köp precis det som du behöver idag!

Har du inga verktyg så kan du även köpa det här. Dem behöver du för att laga telefonen själv.

Artikelnummer ip6p-BaksGr Kategorier ,

Byt ut Baksidan på din iPhone 6 Plus på egen hand!

iPhone 6 Plus Baksida Svart hittar du hos oss på Fix My Phone. Det du behöverär det kommer till reservdelar samt verktyg på vår hemsida, det har vi! Våra baksidortill iPhone 6 Plus är av originalkvalitet. Våra baksidor har alltidloggan och tillhörande ram med kameralins, skyddsplåtar etc. Råkar din baksida ha spruckiteller håller på att spricka? Då borde du byta mobilens baksida innan skadan blir värre.Du har kanske råkat låtit telefonen blivit tappat en eller flera gånger utan skal så att den slits mer och mer?Har du råkat lagt mobilen och vassa föremål som nycklar i samma ficka? Har din mobil fått en spricka i linsen?Köp en ny Baksida till din iPhone 6 Plus med färgen Svart idag. då är problemet borta och att din telefon kommer kännassom helt ny!

När borde jag byta baksidan?

Har det blivit sprickor eller repor på din iPhone 6 Plus så är det dags att byta eftersom skadan kan bli värre!din baksida har sprickor eller repor då kan den vara trasig och i behov av att bytas. Du kan litapå att Fix My Phone har det du behöver inom reservdelar & mobildelar! Behöver du något så behöver du baralägga en beställning så levererar vi dom. Dessa verktygen kan du använda för att laga telefonen ochbyta baksidan helt själv!

Har du flera delar som behöver bytas? Batteri? kamera?

Många delar som behöver bytas ut? Till exempel byta laddkontakteller frontkameran är det bra att passa på att köpa dessa reservdelar också. Är det så att batterietär dåligt och du behöver ladda ofta så är det enkelt att göra det ifall du tar hjälp av våra guider somdu kan hitta här på sidan och köpa batteriet till iPhone 5 direkt hos oss med original kvalitet.Kan det vara att mobilen inte tar emotladdning när du försöker ladda? Köp då en laddkontakt till iPhone 6 Plus och byt själv, med vårguide så är det väldigt enkelt. På Fix MyPhone har vi kvalitativa produkter för alla typer av reparationer som din iPhone 6 Plus behöver.Köp till mobiltillbehör som skyddar din iPhone 6 Plus som skärmskydd, mobilskal eller fodral.

Denna iPhone 6 Plus Baksida Svart med tillhörande ram är kompatibel med

  • Apple iPhone 6 Plus

Med våra guider så kan du snabbt och enkelt byt ut baksidan till din iPhone. Men vårt råd till dig är attvara aktsam och ta din tid om du är ny i reparationen. Andra fördelar med att göradet själv är att det är billigare att köpa mobildelar och verktyg och laga själv. Istället för attreparera hos en verkstad. Eftersom vi på Fix My Phone erbjuder båda alternativen, laga själveller lagad av experter. Skulle du reparera det själv så blir det mycket billigare. Varför inte investera i ett skal somskyddar mobilen med det du sparar på att laga själv? Undrar du över något finns vi på Fix MyPhone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.