iPhone 6 Plus Baksida Guld

799.00kr

BESKRIVNING

Är baksidan sprucken? Har du tappat telefonen? Repor? Inga problem!
Med denna iPhone 6 Plus Baksida Vit så får du en helt ny baksida att sätta på din
mobil. Original apple logo och tillhörande ram följer med denna del, så den ser helt ny ut. Allt för att mobilen ska se
och kännas så ny ut som möjligt samt underlätta reparationen.
Vi erbjuder självklart också alla verktyg du behöver för att byta, kolla igenom utbudet och
köp precis det som du behöver idag!

Glöm inte köpa till verktygen här på sidan som du behöver för att laga!

Artikelnummer ip6p-BaksG Kategorier ,

Byt ut Baksidan på din iPhone 6 Plus själv!

iPhone 6 Plus Baksida Guld finner du hos oss på Fix My Phone. Det reservdelar och verktyg du behöver har vipå vår hemsida. Våra baksidortill iPhone 6 Plus är av originalkvalitet. Vår baksida har loggan, tillhörande ram med kameralinsskyddsplåtar mm. Har din baksida fått en spricka eller kanske har spruckit helt?Passa på då att byta mobilens baksida. Även om telefonen inte har tappats på något hårt,så kan det skadas om du tappar den återigen på mjuka ställen/låg höjd. Haft oturen med att ha telefonen i fickanoch nycklar har gjort repor? Har linsen spruckit? Köp en ny Baksida till din iPhone 6 Plusi färgen Guld idag. Så är problemet bortblåst!

När borde jag byta baksidan?

Har din iPhone 6 Plus fått sprickor eller repor så är det dags att byta eftersom skadan kan bli blir störreoch göra så fler delar går sönder. Du kan alltid lita på att Fix My Phone har det du behöver inom reservdelar& mobildelar! Du kan göra beställningar på alla delar du behöver här på vår hemsida.Vi erbjuder även verktyg, dessa verktygen kan du använda för att laga telefonen ochbyta baksidan helt själv!

Finns det flera delar som behöver bytas? Kamera? Laddkort?

Har du flera skador på mobilen som behöver repareras? Till exempel byta laddkontakteller frontkameran så borde du passa på att köpa dessa reservdelar samtidigt. Är batteriet dåligt ochdu behöver ladda hela tiden så är det enkelt byta den med hjälp av guider och köpa batteriet till iPhone5 direkt hos oss med original kvalitet. Är det så att mobilen inte tar emotladdning när du försöker ladda? Köp då en laddkontakt till iPhone 6 Plus och byt själv. På Fix MyPhone har vi kvalitativa produkter för alla typer av reparationer som din iPhone 6 Plus behöver.Köp till mobiltillbehör som skyddar din iPhone 6 Plus som skärmskydd, mobilskal eller fodral.

Denna iPhone 6 Plus Baksida Guld med tillhörande ram är kompatibel med

  • Apple iPhone 6 Plus

Reparera Baksida på iPhone 6 Plus snabbt och enkelt med hjälp av våra guider på nätet. Men vi råder dig attvara faktsam och ta din tid om du inte är erfaren i reparationen. Även våra experter får inte stressa och måstevara väldigt noggranna, är du nybörjare så gäller detta specifikt för dig! Andra fördelar med att göradet själv är att det är billigare att köpa mobildelar och verktyg och laga själv. Istället för attreparera hos en verkstad. Eftersom vi på Fix My Phone erbjuder båda alternativen, reparera helt själveller lagad av experter. Lagar du själv blir det billigare. Varför inte investera i ett skal somskyddar knappen med det du sparar på att laga själv? Passa då på att köpa något skal. Undrar du över något finns vi på Fix MyPhone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.