iPhone 6 Kameralins

49.00kr

Thumbnail Välj Färg PrisDescription
iPhone 6 Kameralins - rose-guld Rosé guld 49.00kr

iPhone 6 Kameralins Rose Guld

spinner
iPhone 6 Kameralins - guld Guld 49.00kr

iPhone 6 Kameralins Guld

spinner
iPhone 6 Kameralins - silver Silver 49.00kr

iPhone 6 Kameralins Silver

spinner
iPhone 6 Kameralins - gra Grå 49.00kr

iPhone 6 Kameralins Space Gray

spinner

BESKRIVNING

Tycker du inte att kvaliteten är detsamma längre?
Det kan finnas en spricka i linsen eller så är kamerans fokus ur funktion.
Då är det bra tillfälle att byta Kameralins på din iPhone 6!

Blir bilderna dåliga så är det förmodlingen kameralinsen som kan vara orsaken och det är viktigt att byta ut den direkt. Köp
en splitter ny kameralins, annars kan hela kameran går sönder. Du fixar
alla dessa problem genom ett byte av iPhone 6 Kameralins! Köp reservdelar och
mobildelar via Fix My Phone!
PS! Kom ihåg att du behöver speciella verktyg för att byta ut delarna, har du inte några så kan du köpa hos oss!

Artikelnummer ip6-kl Kategorier ,

Reparera Kameralinsen på din iPhone 6!

Kameralins till din iPhone 6 hittar du här på Fix My Phone. Vi har alla delar och verktyg sombehövs för att du skall kunna laga på helt egen hand. En av de viktigaste och allra populäraste funktionerna medmobilen är kameran, den brukas användas oftast! Vi tar bilder på allt möjligt för att dokumentera vårvardag och för att föreviga vissa stunder. Låt inte kvalitet på dina bilder bli sämre,en ny kameralins kan förhindra detta. Blir det suddiga bilder? Finns en spricka i kameralinsen?Köp iPhone 6 kameralins så löser du allt strul med bilderna.Upplev känslan att få vackra bilder med din iPhone 6 igen!

Borde jag bara byta kameralinsen och inte hela kameran?

Det är dags att byta kameralinsen om du t.ex. har fått en spricka i kameralinsen,eller om du råkat tappat telefonen så kameralinsen blivit skadad.Så fort du har fått en spricka på linsen så råder vi att du byter ut den, även om kameran funkar så borde du byta den.Ligger skadan kvar så kan den sprida sig och påverka hela kameran!Det du behöver inom reservdelar & mobildelar, det har vi! Alla mobildelar/reservdelar och verktyg finns hos oss.Verktygen behövs för att till för att laga telefonen och byta kameralinsen själv. Du kan även lämna in den tillågon av våra butiker så reparerar våra experter den åt dig.

Flera delar som behöver bytas?

Har du övriga delar på din iPhone 6 som behöver att lagas? Det kan vara något eller stort, allt från ett skärmbytetill ny laddningsport eller batteri? Köp dessa reservdelar samtidigt så problemet försvinner från dina beskymmer.Under mobilens livstid så kommer dess batteri att bli dåligt, då är det enkelt att bytaden. Med hjälp av våra guider och köpa batteriet till iPhone 6 direkt hos oss med original kvalitet.På Fix My Phone erbjuder produkter av hög kvalité som är menade för alla typer avreparationer som du behöver göra på din iPhone 6. Köp med mobiltillbehör som skyddar diniPhone 6 som skärmskydd, skal eller fodral, så undviker du att den går sönder igen.

Denna iPhone 6 Kameralins är kompatibel med

  • Apple iPhone 6

Byt ut kameralinsen på din iPhone 6. Du kan få steg för steg hjälp med våra guider.Det har aldrig varit lättare att reparera din iPhone 6. Var nog med att varaförsiktig när du ska reparera din iPhone. Om du inte är erfaren i reparationer, stressa inte då!Istället för att reparera hos en verkstad. Eftersom du kanräkna med Fix My Phone i alla lägen, kan du välja vilken lösning som är bäst för dig. Lagasjälv eller lämna in till våra reparatörer. När du byter ut själv blir det skillnad i pris jämfört med omen reparatör gör det. Med pengarna du sparar kan du investera i andra tillbehör! Vid frågor ombyte av kameralins eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid tillgängliga viachatt eller mail service@fixmyphone.se