iPhone 6 Baksida Svart

699.00kr

BESKRIVNING

Har Baksidan spruckit? Tappat telefonen? Repor? Inga problem!
Med denna iPhone 6 Baksida Svart så får du en helt ny baksida att sätta på din
mobil. Vår baksida har alltid Original apple logo och tillhörande ram. Allt för att mobilen ska se
och kännas så ny ut som möjligt samt underlätta reparationen.
Har du inga verktyg så kan du allt vara säker att vi har dem! ta ett titt på vårt sortiment och beställ det du behöver!

Har du inga verktyg så kan du även köpa det här. Dem behöver du för att laga telefonen själv.

Artikelnummer ip6-BaksGr Kategorier ,

Byt ut Baksidan på din iPhone 6 helt själv!

iPhone 6 Baksida Svart hittar du alltid hos oss på Fix My Phone. Behöver reservdelar samt verktygså kan du vara säker att du hittar det på vår hemsida! Våra baksidortill iPhone 6 är av original kvalitet. Det är viktigt för oss att våra produkter inte bara är i bra kvalitet, men ävenatt dom ser bra ut! Våra baksidor har alltidloggan och tillhörande ram med kameralins, skyddsplåtar etc. Råkar din baksida ha spruckiteller håller på att spricka? Då borde du byta mobilens baksida innan skadan blir värre.Har du haft telefonen på knät och plötsligt rest dig, eller kanske bara råka knuffa ner den från bordet?Råkat lagt mobilen och vassa föremål som nycklar i samma ficka?Köp en ny Baksida till din iPhone 6 med färgen Svart idag.Då är problemet borta och att din telefon kommer kännas som helt ny!

När borde jag byta baksidan?

Skadan kan bli värre! En liten spricka kan bli stor och kan leda till att flera delar kan förstöras!Har din baksidan sprickor eller repor då kan den vara trasig och i behov av att bytas. Du kan litapå att Fix My Phone har det du behöver inom reservdelar & mobildelar! Behöver du något så behöver du baralägga en beställning så levererar vi dom. Dessa verktygen kan du använda för att laga telefonen ochbyta baksidan helt själv!

Har du flera delar som behöver bytas? Batteri? kamera?

Många delar som behöver bytas ut? Till exempel byta laddkontakteller frontkameran är det bra att passa på att köpa dessa reservdelar också. Är det så att batterietär dåligt och du behöver ladda ofta så är det enkelt att göra det ifall du tar hjälp av våra guider somdu kan hitta här på sidan och köpa batteriet till iPhone 6 direkt hos oss med original kvalitet.Kan det vara att mobilen inte tar emotladdning när du försöker ladda? Beställ då med en laddkontakt till iPhone 6 och byt själv, med vårguide så är det inget annat än enkelt. På Fix MyPhone har vi kvalitativa produkter för alla typer av reparationer som din iPhone 6 behöver.Köp till mobiltillbehör som skyddar din iPhone 6 som skärmskydd, mobilskal eller fodral.

Denna iPhone 6 Baksida Svart med tillhörande ram är kompatibel med

  • Apple iPhone 6

Med våra guider så kan du snabbt och enkelt byt ut baksidan till din iPhone. Men vårt råd till dig är attvara aktsam och ta din tid om du är ny i reparationen. Andra fördelar med att göradet själv är att det är billigare att köpa mobildelar och verktyg och laga själv. Istället för attreparera hos en verkstad. Eftersom vi på Fix My Phone erbjuder båda alternativen, laga själveller lagad av experter. Skulle du reparera det själv så blir det mycket billigare. Varför inte investera i ett skal somskyddar mobilen med det du sparar på att laga själv? Undrar du över något finns vi på Fix MyPhone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.