iPhone 6 Baksida Guld

699.00kr

BESKRIVNING

Är baksidan sprucken? Telefonen har ramlat i backen? Repor? Ingen fara, vi finns här!
Med denna iPhone 6 Baksida Guld så får du en helt ny baksida att sätta på din
mobil. Original apple logo och tillhörande ram följer med denna del, så den ser helt ny ut. Allt för att mobilen ska se
och kännas så ny ut som möjligt samt underlätta reparationen.
Vi erbjuder självklart också alla verktyg du behöver för att byta, kolla igenom utbudet och
köp precis det som du behöver idag!

Glöm inte att man behöver speciella verktyg för att laga telefoner, köp till verktygen här på sidan som du behöver för att laga!

Artikelnummer ip6-BaksG Kategorier ,

Byt ut Baksidan på din iPhone 6 helt själv!

iPhone 6 Baksida Guld finner du på vår webbshop. Det reservdelar och verktyg du behöver har viäven på vår hemsida. Du kan vara säker på att våra baksidor till iPhone 6 är alltid av originalkvalitet.Vår baksida har loggan, tillhörande ram med kameralins skyddsplåtar mm. Har du hittat en spricka på baksidan eller håller den på att spricka?Passa på då att byta mobilens baksida. Även om telefonen inte har tappats på något hårt,så kan det skadas om du tappar den återigen på mjuka ställen/låg höjd, telefoner är känsliga trots allt. Haft oturen med att ha telefonen i fickanmed nycklar så det har blivit repor? Har linsen spruckit? Köp en ny Baksida till din iPhone 6i färgen Guld idag, så är problemen ur världen för dig.

Borde jag byta även om det är en liten spricka?

Sprickor sprider sig! En liten spricka kommer bara att växa mer och mer. Det kan sluta med attfler delar går sönder. Du kan alltid lita på att Fix My Phone har det du behöver inom reservdelar& mobildelar! Du kan göra beställningar på alla delar du behöver här på vår hemsida.Vi erbjuder även verktyg, dessa verktygen kan du använda för att laga telefonen ochbyta baksidan helt själv!

Finns det flera delar som behöver bytas? Sensorer? Batteri?

Har du flera skador på mobilen som behöver repareras? Till exempel byta laddkontakteller frontkameran så borde du se till att köpa dessa reservdelar samtidigt. Är batteriet kasst ochdu behöver ladda den om och om igen så är det enkelt byta den med hjälp av guider och köpa batteriet till iPhone6 direkt hos oss med original kvalitet. Är det så att mobilen inte tar emotladdning när du försöker ladda? Köp då en laddkontakt till iPhone 6 och byt själv. På Fix MyPhone har vi kvalitativa produkter för alla typer av reparationer som din iPhone 6 behöver.Köp till mobiltillbehör som skyddar din iPhone 6 som skärmskydd, mobilskal eller fodral.

Denna iPhone 6 Baksida Guld med tillhörande ram är kompatibel med

  • Apple iPhone 6

Reparera Baksida på iPhone 6 snabbt och enkelt med hjälp av våra guider på nätet. Men vi kan inte vara tydliga nog med attvara faktsam och ta din tid om du inte är erfaren i reparationen. Även våra experter får inte stressa och måstevara väldigt noggranna, är du nybörjare så gäller detta specifikt för dig! Andra fördelar med att göradet själv är att det är billigare att köpa mobildelar och verktyg och laga själv. Istället för attreparera hos en verkstad. Eftersom vi på Fix My Phone erbjuder båda alternativen, reparera helt själveller lagad av experter. Det blir billigare att lag den själv. Varför inte investera i ett skal somskyddar knappen med det du sparar på att laga själv? Passa då på att köpa något skal. Undrar du över något finns vi på Fix MyPhone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.