Kit - iPhone 5S Skärm Display – Originalkvalité - Svart

379.00kr

BESKRIVNING

Köp denna skärm om du inte nöjer dig med annat än det bästa. Vi rekommenderar en komplett utbytesskärm till iPhone 5s som håller mycket hög kvalitet. LCD och Touch är identisk med originalskärm som Apple använder.

Skärmbyte för iPhone 5S

Är skärmen på din iPhone 5s sprucken, skadad eller kanske till och med helt död? beställ då en iphone 5s skärm och få den fixad.

Vi erbjuder att prisvärt alternativ istället för att lämna in telefonen till tillverkaren för reparation. Köp vår kvalitetsskärm för iPhone 5s med alla tillbehör du behöver och utför bytet av skärm själv. Reservdelen är en komplett utbytesskärm med mycket hög kvalitet, som är identisk med original skärm och levereras helt färdigmonterad. Det innebär att LCD, glas, inre ram och touchfunktion levereras som ett färdigt paket, för optimalt resultat.

I vår utbytesskärm ingår;
– LCD-panel
– Frontpanel
– Glas
– Touchfunktion – digitizer

Displayen är utrustad med HD Retina upplösning med 640 x 1136 pixlar. Det har aldrig förr varit så enklare att byta skäm på iPhone 5s!

Utbytesskärmen innehåller inte en hemknapp, selfie-kamera, hörsnäcka eller LCD-skärmplatta. Dessa delar är något som man enkelt flyttar över från den trasiga displayen.

Slipp onödiga extra kostnader för reparationen och byt skärm själv på din iPhone 5s! Med våra kvalitetsreservdelar och verktyg är du en enkel reparation ifrån en hel telefon.

Länk till laga själv guide.

Skärmbyte för iPhone 5S

Är skärmen på din iPhone 5s sprucken, skadad eller kanske till och med helt död? beställ då en iphone 5s skärm och få den fixad.Vi erbjuder att prisvärt alternativ istället för att lämna in telefonen till tillverkaren för reparation. Köp vår kvalitetsskärm för iPhone 5s med alla tillbehör du behöver och utför bytet av skärm själv. Reservdelen är en komplett utbytesskärm med mycket hög kvalitet, som är identisk med original skärm och levereras helt färdigmonterad. Det innebär att LCD, glas, inre ram och touchfunktion levereras som ett färdigt paket, för optimalt resultat.

I vår utbytesskärm ingår;- LCD-panel- Frontpanel- Glas- Touchfunktion – digitizer

Displayen är utrustad med HD Retina upplösning med 640 x 1136 pixlar. Det har aldrig förr varit så enklare att byta skäm på iPhone 5s!Utbytesskärmen innehåller inte en hemknapp, selfie-kamera, hörsnäcka eller LCD-skärmplatta. Dessa delar är något som man enkelt flyttar över från den trasiga displayen.Slipp onödiga extra kostnader för reparationen och byt skärm själv på din iPhone 5s! Med våra kvalitetsreservdelar och verktyg är du en enkel reparation ifrån en hel telefon.Länk till laga själv guide.