iPhone 5S/SE Skärm - Original LCD + Touch Svart

375.00kr

BESKRIVNING

Är skärmen mörk? Glaset spruckit? Touch som inte lyder? då är det dags att byta iPhone 5S/SE
Skärm Original med tillhörande glas på din iPhone 5S/SE!

Mobilens skärm kan gå sönder och resultera i glassplitter och dåliga färger. Det innebär att du
antagligen har en trasig LCD och GLAS som behöver bytas. För att lösa detta problem och
göra din iPhone 5S/SE som ny igen behöver du köpa och byta skärmen med tillhörande LCD och
GLAS. Du löser alla dessa problem med ett byte av iPhone 5S/SE Skärm Original! Denna
produkt är byggd på original LCD & Touch med glas från tredjepartstillverkare. Detta innebär
att du får en skärm med högsta kvalitet så likt den som sitter på en ny telefon som möjligt.
Köp reservdelar och mobildelar via Fix My Phone!

PS! Glöm inte köpa till verktyg du behöver för att laga/byta skärmen!

Artikelnummer ip5s-do-s Kategorier ,

Byt Skärm & Glas på din iPhone 5S/SE själv!

Detta är våran absolut bästa skärmkvalitet byggd på både Original LCD och OriginalTouch med tredjepart tillverkat glas.

iPhone 5S/SE Skärm kvalitet Original köper du hos oss tillsammans med allt för att kunna reparera själv,våra skärmar kommer kompletta och monterade dvs “Assembled” för enkel installation.Original Kvalitet är våran bästa skärm och innehåller original LCD & Touch med tredjepartstillverkat glas. iPhone 5S/SE har en display som återger fantastiska färger och grymt bra ljus.Vill du återfå känslan av den ny telefon när det kommer till kvalité? Då är denna del ett måsteför dig! Detta är vår skärm av absolut högsta kvalitet i sortimentet, allt för att du skall fåsamma känsla som när telefonen var helt ny!

När ska jag byta skärm?

Under åren så tappar alla telefonen då och då, lägger saker på displayen eller bara ha telefonenfickan med annat som kan repa mot. Under tiden så kommer du märka att färgerna/touch har tappat kvalitet,då det vara dags att byta skärm! Du kan lita på att Fix My Phone har det du behöverinom reservdelar & mobildelar! Reservdelar och verktyg finns hos oss som du kan köpa.Med dessa verktyg så kan du enkelt själv lära dig att reparera din telefon med hjälpav våra guider som finns på vår hemsida.

Flera delar som behöver bytas?

Har din telefon skadat så pass mycket eller att bara delarna har blivit gamla nog, då kan det hända att dubehöver  utföra fler än en reparation på din telefon. Till exempel byta frontkamera eller baksida är det bra attpassa på att köpa dessa reservdelar också. Är batteriet dåligt ochdu behöver ladda ofta är det enkelt byta den med hjälp av guider och köpa batteriet till iPhone 5S/SEdirekt hos oss med original kvalitet. På Fix My Phone så är vårt mål att endast ha kvalitativaprodukter för alla dina behov när du behöver reparera din iPhone 5S/SE.Köp till mobiltillbehör som skyddar din iPhone 5S/SE som, mobilskal eller fodral.Varför inte passa på att köpa ett par hörlurar också, vi rekommenderar starkt  Soundpods.Total Frihet och riktigt bra ljud!

Denna iPhone 5S/SE Skärm kvalitet Original är kompatibel med

  •  Apple iPhone 5S/SE

Byta skärmen & LCD/OLED på din iPhone 5S/SE  är väldigt enkelt, följer du en guide på nätet gårdet fort och enkelt. Men vi kan inte vara noga nog med att man måste vara försiktig och ta din tidom du inte är erfaren i reparationer. Andra fördelar med att göra det själv är att det är billigare attköpa mobildelar och verktyg för att laga själv. Istället för att reparera hos en verkstad. Eftersom vi på Fix MyPhone erbjuder båda alternativen, laga själv eller lagad av experter. Lagar du själv blir detbilligare. Varför inte investera i ett skal som skyddar mobilen med det du sparar på att lagasjälv? Vid andra frågor om byte av display/skärm eller någon annan produkt finns vi på FixMy Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.