iPhone 5S/SE Skärm Kvalitet B - Svart

229.00kr

BESKRIVNING

Mörk skärm? Spricka i glaset? Touch som inte lyder? Då är det dags att byta iPhone 5S/SE
Skärm Kvalitet B – Svart med tillhörande glas på din iPhone 5S/SE!

Har skärmen spruckit och färgerna kassa? Då betyder det antagligen att du har en trasig LCS och GLAS som behöver bytas ut.
För att lösa detta problem och göra din iPhone 5S/SE som ny igen behöver du köpa och byta skärmen med tillhörande LCD och
GLAS. Du löser alla dessa problem med ett byte av iPhone 5S/SE Skärm Kvalitet B – Svart! Denna
produkt är byggd på original LCD & Touch med glas från tredjepartstillverkare. Detta innebär
att du får en skärm med högsta kvalitet så likt den som sitter på en ny telefon som möjligt.
Köp reservdelar och mobildelar via Fix My Phone!
PS! Glöm inte köpa till verktyg du behöver för att laga/byta skärmen!

Artikelnummer ip5s-db-s Kategorier ,

Byt Skärm & Glas på din iPhone 5S/SE själv!

Detta är vår tredje skärmkvalitet byggd på tredjepart tillverkad LCD, glas & touch.

iPhone 5S/SE Skärm Kvalitet B – Svart använder du för att laga din mobil på egen hand med hjälp avvåra reservdelar och verktyg så som skruvmejslar.Våra skärmar kommer kompletta och monterade för att göra det så enkelt att installera som möjligt.Med denna display får du det grundläggande behoven täckta, en fungerande skärm och touch. Dumärker skillnad jämfört med andra kvaliteter på exempelvis färgerna, känsligheten ochljusstyrkan. Denna reservdel är perfekt för dig som vill ha en back up, ge en mobil till dom yngrebarnen och slipper oroa sig över att telefonen går sönder eller en mobil till en arbetsplats som kanstryk! Våra skärmar är alltid kvalitets testade innan de skickas ut, allt för att du skall bli nöjd!

Skärmbyte medan det fortfarande går att rädda!

har du tappadin mobil eller bara att den har tagit skada på skärmen så kan du märka att färgerna/touch har tappatkvalitet kan det vara dags att byta skärm! Vi på Fix My Phone har det du behöverär det kommer till reservdelar & mobildelar! Hos Fix My Phone så kan du själv välja om du vill köpa delarnasjälv och reparera telefonen, eller så lämnar du in den till oss som är experter på reparation för hjälp med reparationen.Dessa verktygen Behöver du när du ska reparera eller telefonen för att t.ex. byta kamera eller laddkontakt.Vill du ha hjälp så har vi flera guider som hjälp.

Fler delar som är trasiga?

Är det flera delar som behöver repareras? Till exempel byta powerknapp eller batteriet är det bra attpassa på att köpa dessa reservdelar också. Är batteriet dåligt och du behöver ladda ofta är detenkelt byta den med hjälp av guider och köpa batteriet till iPhone 5S/SE direkt hos oss medoriginal kvalitet. På Fix My Phone har vi de bästa produkter för alla slags reparationer du behöver görapå din telefon. Köp till mobiltillbehör som skyddar din iPhone 5S/SE somskärmskydd, mobilskal eller fodral.Du kan även ta tillfället i akt att köpa nya hörlurar, vi tycker starkt om  Soundpods. Total Frihet och riktigt bra ljud!Denna iPhone 5S/SE skärm Kvalitet B – Svart är kompatibel med

  • Apple iPhone 5S/SE

Det är inte alls svårt att byta skärmen och LCD på din iPhone 5S/SE, följer du en guide på nätet går detfort och enkelt. Men vi råder dig att vara försiktig och ta din tid om du inte är erfaren ireparationer. Andra fördelar vid att göra det själv är att det är billigare att köpa mobildelar ochverktyg och laga själv. Istället för att reparera hos en verkstad. Eftersom vi på Fix MyPhone erbjuder båda alternativen, laga själv eller lagad av experter. Lagar du själv blir detbilligare. Varför inte passa på och investera i ett skal som skyddar mobilen med det du sparar på att lagasjälv? Har du andra frågor om byte av display/skärm eller någon annan produkt finns vi på FixMy Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.