iPhone 5S/SE Skärm Kvalitet A - Svart

319.00kr

BESKRIVNING

Mörk skärm? Spricka i glaset? Touch som inte lyder?

Då är det dags att byta iPhone 5S/SE
Skärm Kvalitet A – Svart med tillhörande glas på din iPhone 5!

Mobilens skärm kan enkelt gå sönder och då kan det resultera i glassplitter och dåliga färger. Det innebär att du
antagligen har en trasig LCD och GLAS som behöver bytas. För att lösa detta problem och
göra din iPhone 5S/SE som ny igen behöver du köpa och byta skärmen med tillhörande LCD och
GLAS. Du löser alla dessa problem med ett byte av iPhone 5S/SE Skärm Kvalitet A – Svart! Denna
produkt är byggd på original LCD & Touch med glas från tredjepartstillverkare. Detta betyder att du får en ny skärm med
kvalitet som känns och verkar som den som sitter på en ny telefon.
Köp reservdelar och mobildelar via Fix My Phone!

PS! Glöm inte köpa till verktyg du behöver för att laga/byta skärmen

Artikelnummer ip5s-da-s Kategorier ,

Byt Skärm & Glas på din iPhone 5S/SE själv!

Detta är våran näst bästa skärmkvalitet byggd på Original LCD med tredjeparttillverkat glas & touch.

iPhone 5S/SE Skärm Kvalitet A – Svart köper du på vår webbshop för att lunna reparera iPhonen helt själv, våraskärmar kommer kompletta och monterade för att göra det så enkelt och smidigt som möjligt för installation.Vill du ha en skärm som kan erbjuda bland det bästa inom ljus, färger och touch så är denna för dig!iPhone 5S/SE skärm kvalitet A kommer precis efter Original versionen i kvalité. iPhone 5S/SE har en display somåterger fantastiska färger och riktigt bra kontrast. Denna reservdel är perfekt för dig som hartelefonen som en back up eller arbetsmobil! Vi testar alltid alla våra skärmar innan de skickas ut för att försäkra ossoch er att ni får den bästa varan, allt för att du skall få samma känsla som när telefonen var helt ny!

Se till att byta skärmen innan det blir värre!

är din skärm har fått en skada för att du tappat den eller när du märker att färgerna/touch har tappatkvalitet kan det vara dags att byta skärm! Du kan lita på att Fix My Phone har det du behöverinom reservdelar & mobildelar! Vill du själv reparera telefonen så kan du göra det,eller så kan du välja att lämna in den till oss, så fixar vi det! Dessa verktygen använder du själv för attlaga mobilen och byta ut andra delar på egen hand.Du kan också kolla på våra guider för att se hur experterna reparerar!

Har du flera delar som behöver bytas?

Är din mobil trasig nog att du behöver fler delar? Till exempel att du måste byta kamera eller batteriet såär det bra att passa på att köpa dessa reservdelar också. Märker du att batteriet inte är som förr? Då är det enkelt attbyta den genom att köpa delarna hos och och följa våra guider! På Fix My Phone har vi grymmaprodukter för alla typer av reparationersom du behöver göra på iPhone 5S/SE. Köp till mobiltillbehör som skyddar din iPhone 5S/SE somskärmskydd, mobilskal eller fodral. Varför inte också passa på att köpa ett par hörlurar också,vi rekommenderar starkt  Soundpods. Total Frihet och riktigt bra ljud!Denna iPhone 5S/SE Skärm Kvalitet A – Svart är kompatibel med

  • Apple iPhone 5S/SE

Byta skärmen & LCD på din iPhone 5S/SE är inte svårt alls, följer du en guide på nätet går detfort och enkelt. Men vi råder dig att vara försiktig och ta din tid om du inte är erfaren ireparationer. Andra fördelar vid att göra det själv är att det är billigare att köpa mobildelar ochverktyg och laga själv. Istället för att reparera hos en verkstad. Eftersom vi på Fix MyPhone erbjuder båda alternativen, laga själv eller lagad av experter. Lagar du själv blir detbilligare. Vi rekommenderar att du då passar på och köper ett skal som hjälper dig skydda telefonen. Vid andra frågor om byte av display/skärm eller någon annan produkt finns vi på FixMy Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.