iPhone 5S Powerknapp & Volymflex

29.00kr

BESKRIVNING

Har knappen låst sig? Blixten slutat fungera? Då är det dags för dig att byta
ut powerknapp med tillhörande flexar på din iPhone 5S!

Mobilens powerknapp kan enkelt krångla och göra livet svårt för dig. Detta gör att du inte kan låsa/stänga av
telefonen med hjälp av knappen. Det kan hända att blixten ha slutat att fungera när du fotar med kameran
& mikrofonen kan spraka vid samtal. Ett byte av iPhone 5S Powerknapp är lösningen på
dessa problem! Köp reservdelar och mobildelar via Fix My Phone!

PS. Glöm inte köpa till verktygen du behöver för att laga!

Artikelnummer ip5s-power Kategorier ,

Byt Powerknapp & Volymflex på din iPhone 5S själv!

Skulle du behöva en ny Powerknapp & Volymknapp till din iPhone 5S så har vi det du behöver!Ihop med allt du behöver för att laga själv. Powerknapp är den delen som finns på sidan avtelefonen som du låser/låser upp och stänger av telefonen med. Den här delen styr ävenblixten i kameran samt förbättrar samtalskvaliteten genom mikrofonen. Fungerar inte blixtenså löser denna del det problemet, skulle det låta konstigt när du pratar, så kan det även vara dennadel som spökar. Köp iPhone 5SPowerknapp & Volymflex idag och slipp ditt problem med mikrofon/blixt/trasig knapp!

När är det dags att byta ut knappen?

Ifall du upplever att din Powerknapp/Volymflex har problem, blixten kanske inte fungerar i kameran eller sålåter inte mikrofonen som den skall, så är det dags att byta ut denna del. Du kan alltid vara säker på att Fix My Phone har det dubehöver! Du kan köpa mobildelar/reservdelar och verktyg hos oss. Dessa verktygen kan duanvända för att laga telefonen och byta iPhone 5S Powerknapp helt själv med hjälp av våra guider på hemsidan.

Övriga trasiga delar som skall bytas?

Är det flera delar som är trasiga som du vill byta ut? Till exempel byta skärmeneller batteriet är det bra att passa på att köpa dessa delar också. Är det så att du behöver ladda telefonen ofta såär det enkelt att byta den med hjälp av våra guider och köpa batteriet till iPhone 5Sdirekt hos oss med original kvalitet. På vår webbhshop erbjuder vi kvalitativa produkter föralla typer av reparationer som du kan tänkas behöva göra på din iPhone 5S. Vill du förhindra fler skador så rekommenderarockså att du köper till mobiltillbehör som skyddar din iPhone 5S som skärmskydd, mobilskaleller fodral.

Denna iPhone 5S Powerknapp & VolymFlex är kompatibel med

Apple iPhone 5SDet är inte alls svårt att byta ut Powerknappen på din iPhone, vi har guider du kan följa. Det är viktigtatt inte stressa, så se till att du har gott om tid.Vill du göra det själv är att det är billigare att köpa mobildelar och verktyg och laga på egen hand.Istället för att reparera hos en verkstad. Eftersom vi på Fix My Phone erbjuder bådaalternativen, kan du laga själv eller få mobilen lagad av våra experter. Vi erbjuder alltid tre månaders garanti.Lagar du själv blir det billigare. Vi rekommenderar att du köper ett skal med pengarna du sparar genomatt laga den själv. Andra frågor om byte av Powerknapp eller någon annanprodukt finns vi på Fix My Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.