iPhone 5S Kameralins

49.00kr

Thumbnail Välj Färg PrisDescription
iPhone 5S Kameralins - vit Vit 49.00kr

iPhone 5S Kameralins Vit

spinner
iPhone 5S Kameralins - svart Svart 49.00kr

iPhone 5S Kameralins Svart

spinner

BESKRIVNING

Upplever du att bilderna inte blir lika bra längre? Det kan finnas en spricka i linsen eller så är kamerans fokus ur funktion. Då är det bra tillfälle att byta Kameralins på din iPhone 5S!

När kameralinsen går sönder blir bilderna dåliga och det är viktigt att byta ut den direkt. Köp
en splitter ny kameralins innan hela kameran går sönder som du kan byta ut den gamla med. Du löser
alla dessa problem genom ett byte av iPhone 5S Kameralins! Köp reservdelar och
mobildelar via Fix My Phone!
PS! Glöm inte köpa till verktyg du behöver för att laga/byta kameran!

Artikelnummer ip5s-kl Kategorier ,

Reparera Kameralinsen på din iPhone 5S!

Köp din iPhone 5S Kameralins hos Fix My Phone. Alla delar och verktyg sombehövs för att du skall kunna laga på helt egen hand. En av de viktigaste funktionerna medmobilen är kameran, oftast den mest använda! Vi tar bilder på allt möjligt för att dokumentera vårvardag och för att föreviga vissa stunder. Låt inte kvalitén på dina bilder blir sämre,förhindra detta med en ny kameralins. Tycker du att bilderna blir suddiga? Spricka i kameralinsen?Köp iPhone 5S kameralins så löser du allt strul med bilderna.Samtidigt som din iPhone 5S Kamera blir som ny igen och du kan ta fina foton igen!

När ska jag byta bara kameralinsen och inte hela kameran?

Det är hög tid att byta kameralinsen om du exempelvis fått en spricka i kameralinsen.Eller om du råkat tappat telefonen så kameralinsen blivit skadad.Så fort du har fått en spricka på linsen så rekommenderar vi att du byter ut den, även om kameran fungerar.En liten skada kan enkelt bli en större skada!Eftersom vi har det du behöver inom reservdelar & mobildelar har duhamnat helt rätt! Du kan köpa alla mobildelar/reservdelar och verktyg hos oss. Verktygen ärtill för att laga telefonen och byta kameralinsen själv. Om du vill kan du även lämna in den tillågon av våra butiker så reparerar vi den åt dig.

Flera delar som behöver bytas?

Flera delar på din iPhone 5S som behöver att lagas? Det kan vara allt från ett skärmbytetill ny laddningsport eller batteri.? Köp dessa reservdelar också samtidigt så problemet är urvärlden. Under mobilens livstid så kommer dess batteri att bli dåligt, då är det enkelt att bytaden. Med hjälp av  guider  och köpa batteriet till iPhone 5S direkt hos oss med original kvalitet.På Fix My Phone erbjuder dig produkter av hög kvalité som är ämnade för alla typer avreparationer som du behöver göra på din iPhone 5S. Köp till mobiltillbehör som skyddar diniPhone 5S som skärmskydd, mobilskal eller fodral, så slipper den gå sönder igen.

Denna iPhone 5S Kameralins är kompatibel med

  • Apple iPhone 5S

Byt ut kameralinsen på din iPhone 5S. Vår guide hjälperdig steg för steg. Det blir enkelt och smidigt att reparera din iPhone 5S. Kom ihåg att varaförsiktig under tiden du utför lagningen. Om du inte är erfaren i reparationer, se till att ta godtid på dig. Därför att du köper in mobildelaroch verktyg för att reparera själv så sparar du pengar! Istället för att reparera hos en verkstad. Eftersom du kanräkna med Fix My Phone i alla lägen, kan du välja vilken lösning som är bäst för dig. Lagasjälv eller lämna in till våra experter. När du lagar själv blir det skillnad i pris jämfört med omen reparatör gör det. Med pengarna du sparar kan du investera i andra tillbehör! Vid frågor ombyte av kameralins eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid tillgängliga viachatt eller mail service@fixmyphone.se