iPhone 5S Kamera bak

99.00kr

BESKRIVNING

Har du börjat få suddiga bilder? Svårt att få fokus eller spricka i kameran? då är det dags att
byta Kamera med tillhörande flexar på din iPhone 5S!
Är mobilens kamera där bak sönder så brukar bilderna i bästa fall vara suddiga, och värsta
så fungerar inte kameran alls. Då betyder det att du antagligen har en trasig kamera som
behöver bytas. För att enkelt lösa detta problem så kan du köpa kameran
på vår webbshop och byta. Du löser alla dessa problem
med ett byte av iPhone 5S Kamera! Köp reservdelar och mobildelar via Fix My Phone!
PS! Glöm inte köpa till verktyg du behöver för att laga/byta kameran!
Artikelnummer ip5s-bk Kategorier ,

Byt ut Kamera på din iPhone 5S själv!

iPhone 5S Kamera bak kan du köpa hos oss tillsammans med alla verktyg som du behöverför att laga telefonen helt själv.Många tycker att kameran den viktigaste funktionen i en mobil. Idag använder vi mobilkamera tillallt möjligt, semesterfoton, bröllop, sociala medier och så mycket mer. Blir dina bilder suddiga?Svårt att hitta fokus? Har du fått en spricka i linsen? Lös dina problem idag genom att köpa en iPhone 5SKamera idag och slippa problemen, samtidigt som din iPhone 5S Kamera blir som ny igen och du kan ta fina foton!

När borde jag byta?

Upplever du att din kamera inte klara av att ta lika bra bilder som när du köpte den? Då är detett tecken att din kamera är trasig eller håller på och går sönder. Du kan lita på att Fix My Phone har det du behöver inomreservdelar & mobildelar! Du kan köpa mobildelar/reservdelar och verktyg hos oss. Med våra guider så kan duenkelt reparera dom själva utan några problem.

Övriga delar som du behöver byta?

Behöver du göra övriga reparationer på din telefon? Till exempel byta laddningsporteller batteriet är det bra att passa på att köpa dessa reservdelar också, du sparar tid och pengar! Med våra guider somdu kan hitta här på hemsidan så går det busenkelt att byta ut batteriet. Ifall du märker att du behöver ladda denoftare och oftare, då behöver du endast byta batteri den blir som ny. På Fix My Phone har vi kvalitativa produkter för allatyper av reparationer som du behöver göra på din iPhone 5S. När du nu har behövt laga din telefon, passa då på och köpamed mobiltillbehör som hjälper digskydda din mobil, som skärmskydd, skal och fodral..

Denna iPhone 5S Kamera är kompatibel med

  • Apple iPhone 5S

Byta Kamera bak på din iPhone 5S är inga svårigheter alls, följer du en guide på nätet går det fortoch enkelt. Men vi råder dig att vara försiktig och ta din tid om du inte är erfaren ireparationer. Andra fördelar med att göra det själv är att det blir billigare att köpa mobildelaroch verktyg och laga själv, stället för att reparera hos en verkstad. Eftersom vi på Fix MyPhone erbjuder båda alternativen, laga själv eller lagad av experter. Lagar du själv blir detbilligare. Med pengarna du sparar genom att reparera den själv så kan vi rekommendera att du köperett skal som skyddar telefonen, eller ett par schyssta hörlurar (psst! Kolla in Soundspods på vår webbshop).Vid andra frågor om byte av Kameran eller någon annan produkt finns vi på Fix MyPhone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.