iPhone 5S Batteri

109.00kr

BESKRIVNING

Är det dåligt batteri? Behöver ladda flera gånger per dag? Då kanske det är dags att byta batteri på
din iPhone 5S!

Oavsett hur du gör så kommer mobilens batteri dö ut, är du flitig så kan du förlänga dess liv men
tillslut så måste man byta batteri. Vanligtvis så brukar man märka en större skillnad efter
ett år, men i vissa fall två år.

Inga problem säger vi, köp ett batteri utav original kvalitet hos oss på Fix My Phone. Våra
batterier är kvalitetstestade och håller en riktigt bra nivå som garanterat gör dig nöjd med din
iPhone 5S igen!

PS. Glöm inte köpa till verktygen du behöver för att laga och batteritejp!

Byt Batteri på din iPhone 5S själv!

iPhone 5S Batteri finns att köpa på vår webshopp här på hemsidan tillsammans med allt annat du behöver föratt laga  mobilen själv. Eftersom Apple iPhone 5S är en telefon med hög prestanda. Men också fylld avfunktioner och väldig bra hårdvara så behöver den ett batteri som kan leverera på topp. Om manutgår ifrån det företaget säger om iPhone 5S, så erhåller denna telefon ett batteri med så passhög kvalitet att telefonen håller längre än 2 timmar mer än sina föregångare. Med det här batteriet såhar du möjligheten att optimera din telefons llas funktioner. Det gör att du kan göra vad du vill,spela spel, titta på film på den grymma OLED-skärmen eller vara på nätet i flera timmar.

Specifikation

  •  Ladda upp till 50% på 30 minuter
  •  Stöd för trådlös laddning (QI-teknik & Airpower)
  •  Lyssna på musik eller ljudböcker i upp till 60 timmar
  • Titta på film eller youtube i upp till 13 timmar
  •  Kapacitet på 2700mAh

När borde man byta?

Är inte ditt batteri som förr så kan du lita på att vi har det du behöver i ettriktigt bra batteri till iPhone 5S. Dör telefonen snabbare? Tar det längre tid för den att laddas?Då betyder det att du borde byta ut den. Du kan köpa mobildelar/reservdelar och verktyg hos oss.Dessa verktygen kan du använda för att laga telefonen och byta batteriet på egen hand. Påvåran hemsida så hittar du också guider på hur du gör för att laga och byta batterietgenom guider steg för steg.

Flera delar som behöver bytas?

Finns det fler delar du behöver byta? Måste du byta skärmen ellerladdningsporten så är det bra att köpa dessa delar tillsammans. Har skärmen gått söndervid en olycka kan du enkelt byta den med hjälp av våra guider och köpa skärmen direkt hososs med original kvalitet. På Fix My Phone erbjuder produkter av hög kvalitet för alla typer avreparationer som du kan tänkas behöva göra på din iPhone 5S.Vi rekomenderar också att duköper till mobiltillbehör som skyddar din iPhone 5S som skärmskydd, mobilskal eller fodral.För att byta batteri så måste du även ha tillgång till BATTERITEJP för att fästa batteriet på mobilen.Se till att köpa med detta ifall du inte redan har det!

Batteriet är kompatibelt med

  • Apple iPhone 5S
Med våra guider så är det inte alls svårt att byta batteri på din iPhone 5S helt själv, det kan bara ta runt 15 minuter.Men vi råder dig att vara försiktig och ta din tid om du inteär erfaren i reparationer, även vi experter måste vara noggranna. Andra fördelar med att göradet själv är att det är billigare att köpa mobildelar och verktyg och laga själv. Istället för att reparera hos en verkstad. Vi på Fix My
Phone erbjuder båda alternativen, laga själv eller lagad av experter. Väljer du att laga självoch köpa delarna får du mer utrymme i budgeten. Varför inte investera i ett par riktigt brahörlurar med det du sparar? Vi rekommenderar Soundspods som du kan hitta härpå hemsidan. Behöver du fråga något annat om byte av iPhone 5S Batteri ellerågon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid till hands.