iPhone 5S Baksida Svart

599.00kr

BESKRIVNING

Har Baksidan spruckit? Tappat telefonen? Repor? Inga problem!
Med denna iPhone 5S Baksida Svart så får du en helt ny baksida att sätta på din
mobil. Original apple logo och tillhörande ram följer med denna del. Allt för att mobilen ska se
och kännas så ny ut som möjligt samt underlätta reparationen.
Vi erbjuder självklart också alla verktyg du behöver för att byta, kolla igenom utbudet och
köp precis det som du behöver idag!

Har du inga verktyg så kan du även köpa det här. Dem behöver du för att laga telefonen själv.

Artikelnummer ip5s-BaksGr Kategorier ,

Byt ut Baksidan på din iPhone 5S själv!

iPhone 5S Baksida Svart hittar du hos oss på Fix My Phone. Vi har allting du behöverär det kommer till reservdelar samt verktyg på vår hemsida. Våra baksidortill iPhone 5S är av originalkvalitet. Våra baksidor har alltidloggan och tillhörande ram med kameralins, skyddsplåtar etc. Har din baksida spruckiteller håller på att spricka? Då är det dags att byta mobilens baksida innan skadan blir värre.Du har kanske råkat låtit telefonen blivit tappat en eller flera gånger utan skal så att den slits mer och mer?Har du råkat lagt mobilen och vassa föremål som nycklar i samma ficka? Har du fått en spricka i linsen?Köp en ny Baksida till din iPhone 5S med färgen Svart idag. då är problemet borta och att din telefon kommer blisom helt ny!

När borde jag byta baksidan?

Har det blivit sprickor eller repor på din iPhone 5S så är det dags att byta eftersom skadan kan bli värre!din baksida har sprickor eller repor då kan den vara trasig och i behov av att bytas. Du kan litapå att Fix My Phone har det du behöver inom reservdelar & mobildelar! Du kan göra en beställningpå allt du behöver på Fix My Phone. Dessa verktygen kan du använda för att laga telefonen ochbyta baksidan helt själv!

Har du flera delar som behöver bytas? Batteri? kamera?

Finns det flera delar som måste lagas? Till exempel byta laddkontakteller frontkameran är det bra att passa på att köpa dessa reservdelar också. Är det så att batterietär dåligt och du behöver ladda ofta så är det enkelt att göra det ifall du tar hjälp av våra guider somdu kan hitta här på sidan och köpa batteriet till iPhone 5 direkt hos oss med original kvalitet.Eller är det kanske så att mobilen inte tar emotladdning när du försöker ladda? Köp då en laddkontakt till iPhone 5S och byt själv. På Fix MyPhone har vi kvalitativa produkter för alla typer av reparationer som din iPhone 5S behöver.Köp till mobiltillbehör som skyddar din iPhone 5S som skärmskydd, mobilskal eller fodral.

Denna iPhone 5S Baksida Svart med tillhörande ram är kompatibel med

  • Apple iPhone 5S

Byt ut Baksida på iPhone 5S snabbt med hjälp av våra guider på nätet. Men vårt råd till dig är attvara aktsam och ta din tid om du är ny i reparationen. Andra fördelar med att göradet själv är att det är billigare att köpa mobildelar och verktyg och laga själv. Istället för attreparera hos en verkstad. Eftersom vi på Fix My Phone erbjuder båda alternativen, laga själveller lagad av experter. Skulle du reparera det själv så blir det mycket billigare. Varför inte investera i ett skal somskyddar knappen med det du sparar på att laga själv? Undrar du över något finns vi på Fix MyPhone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.