iPhone 5C Skärm Kvalitet Original LCD + Touch - Vit

325.00kr

BESKRIVNING

Mörk skärm? Spricka i glaset? Touch som inte lyder? då är det dags att byta iPhone 5C
Skärm Original Vit med tillhörande glas på din iPhone 5C!

Mobilens skärm kan gå sönder och resultera i glassplitter och dåliga färger. Det innebär att du
antagligen har en trasig LCD och GLAS som behöver bytas. För att lösa detta problem och
göra din iPhone 5C som ny igen behöver du köpa och byta skärmen med tillhörande LCD och
GLAS. Du löser alla dessa problem med ett byte av iPhone 5C Skärm Original – Vit! Denna
produkt är byggd på original LCD & Touch med glas från tredjepartstillverkare. Detta innebär
att du får en skärm med högsta kvalitet så likt den som sitter på en ny telefon som möjligt.
Köp reservdelar och mobildelar via Fix My Phone!

PS! Glöm inte köpa till verktyg du behöver för att laga/byta skärmen!

Artikelnummer ip5c-do-v Kategorier ,

Byt Skärm & Glas på din iPhone 5C själv!

Detta är våran absolut bästa skärmkvalitet byggd på både Original LCD och OriginalTouch med tredjepart tillverkat glas.

iPhone 5C Skärm kvalitet Original – Vit köper du hos oss tillsammans med allt för att kunna reparera själv,våra skärmar kommer kompletta och monterade dvs “Assembled” för enkel installation.Denna version är vår absolut bästa och innehåller original LCD & Touch medtredjepartstillverkat glas. iPhone 5C har en display som återger fantastiska färger och riktigt braljus. Vill du återfå känslan av den ny telefon när det kommer till kvalité? Då är denna del ett måsteför dig! Detta är vår skärm av absolut högsta kvalitet i sortimentet, allt för att du skall fåsamma känsla som när telefonen var helt ny!

Byt skärmen innan det går för långt!

Under tiden så kan det ha hänt att man råkar tappa telefonen eller att saker har legat och skrapatmot skärmen, under tiden så kommer du märka att färgerna/touch har tappat kvalitet,då det vara dags att byta skärm! Du kan lita på att Fix My Phone har det du behöverinom reservdelar & mobildelar! Du kan köpa reservdelar och verktyg hos oss.Med dessa verktyg så kan du enkelt själv lära dig att reparera din telefon med hjälpav våra guider som finns på vår hemsida.

Flera delar som behöver bytas?

Har din telefon skadat så pass mycket eller att bara delarna har blivit gamla nog, kan du behövautföra fler än en reparation på din telefon. Till exempel byta kamera eller batteriet är det bra attpassa på att köpa dessa reservdelar också. Är batteriet dåligt ochdu behöver ladda ofta är det enkelt byta den med hjälp av guider och köpa batteriet till iPhone 5Cdirekt hos oss med original kvalitet. På Fix My Phone så är vårt mål att endast ha kvalitativaprodukter för alla dina behov när du behöver reparera din iPhone 5C.Köp till mobiltillbehör som skyddar din iPhone 5C som, mobilskal eller fodral.Varför inte passa på att köpa ett par hörlurar också, vi rekommenderar starkt  Soundpods.Total Frihet och riktigt bra ljud!

Denna iPhone 5C Skärm kvalitet Original – Vit är kompatibel med

  •  Apple iPhone 5C

Byta skärmen & LCD/OLED på din iPhone 5C  är inte svårt alls, följer du en guide på nätet gårdet fort och enkelt. Men vi råder dig att vara försiktig och ta din tid om du inte är erfaren ireparationer. Andra fördelar med att göra det själv är att det är billigare att köpa mobildelaroch verktyg och laga själv. Istället för att reparera hos en verkstad. Eftersom vi på Fix MyPhone erbjuder båda alternativen, laga själv eller lagad av experter. Lagar du själv blir detbilligare. Varför inte investera i ett skal som skyddar mobilen med det du sparar på att lagasjälv? Vid andra frågor om byte av display/skärm eller någon annan produkt finns vi på FixMy Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.