iPhone 5C Skärm Kvalitet B - Vit

219.00kr

BESKRIVNING

Mörk skärm? Spricka i glaset? Touch som inte lyder? Då är det dags att byta iPhone 5C
Skärm Kvalitet B – Vit med tillhörande glas på din iPhone 5C!

Har din mobil glassplitter eller dåliga färger? Då betyder det antagligen att du har en trasig LCS och GLAS som behöver bytas ut.
För att lösa detta problem och göra din iPhone 5C som ny igen behöver du köpa och byta skärmen med tillhörande LCD och
GLAS. Du löser alla dessa problem med ett byte av iPhone 5C Skärm Kvalitet B! Denna
produkt är byggd på original LCD & Touch med glas från tredjepartstillverkare. Detta innebär
att du får en skärm med högsta kvalitet så likt den som sitter på en ny telefon som möjligt.
Köp reservdelar och mobildelar via Fix My Phone!
PS! Glöm inte köpa till verktyg du behöver för att laga/byta skärmen!

Artikelnummer ip5c-db-v Kategorier ,

Byt Skärm & Glas på din iPhone 5C själv!

Detta är vår tredje skärmkvalitet byggd på tredjepart tillverkad LCD, glas & touch.

iPhone 5C Skärm Kvalitet B – Vit använder du för att laga din mobil på egen hand med hjälp avvåra reservdelar och verktyg så som skruvmejslar.Våra skärmar kommer kompletta och monterade för en så enkel installation som möjligt.Med denna display får du det grundläggande behoven täckta, en fungerande skärm och touch. Dumärker skillnad jämfört med andra kvaliteter på exempelvis färgerna, känsligheten ochljusstyrkan. Denna reservdel är perfekt för dig som vill ha en back up eller som vill ge en mobil till dom yngrebarnen och slipper oroa sig över att telefonen går sönder! Våra skärmar är alltid kvalitets testade innan deskickas ut, allt för att du skall bli nöjd!

Skärmbyte medan det fortfarande går att rädda!

är din skärm är trasig för att du tappat den eller när du märker att färgerna/touch har tappatkvalitet kan det vara dags att byta skärm! Du kan alltid vara säker vi på Fix My Phone har det du behöverär det kommer till reservdelar & mobildelar! Hos Fix My Phone så kan du själv välja om du vill köpa delarnasjälv och reparera telefonen, eller så lämnar du in den till oss som är experter på reparation för hjälp med reparationen.Dessa verktygen Behöver du när du ska reparera eller telefonen för att t.ex. byta batteri eller skärm.Vi har flera guider du kan ta hjälp ifrån för att se hur expter lagar telefoner.

Flera delar som behöver bytas?

Är det flera delar som har gått sönder som vill byta ut? Till exempel byta kamera eller batteriet är det bra attpassa på att köpa dessa reservdelar också. Är batteriet dåligt och du behöver ladda ofta är detenkelt byta den med hjälp av guider och köpa batteriet till iPhone 5C direkt hos oss medoriginal kvalitet. På Fix My Phone har vi de bästa produkter för alla slags reparationer du behöver görapå din telefon. Köp till mobiltillbehör som skyddar din iPhone 5C somskärmskydd, mobilskal eller fodral.Du kan även ta tillfället i akt att köpa nya hörlurar, vi tycker starkt om  Soundpods. Total Frihet och riktigt bra ljud!Denna iPhone 5C skärm Kvalitet B – Vit är kompatibel med

  • Apple iPhone 5C

Byta skärmen & LCD på din iPhone 5C  är inte svårt alls, följer du en guide på nätet går detfort och enkelt. Men vi råder dig att vara försiktig och ta din tid om du inte är erfaren ireparationer. Andra fördelar vid att göra det själv är att det är billigare att köpa mobildelar ochverktyg och laga själv. Istället för att reparera hos en verkstad. Eftersom vi på Fix MyPhone erbjuder båda alternativen, laga själv eller lagad av experter. Lagar du själv blir detbilligare. Varför inte investera i ett skal som skyddar mobilen med det du sparar på att lagasjälv? Vid andra frågor om byte av display/skärm eller någon annan produkt finns vi på FixMy Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.