iPhone 5C Skärm Kvalitet A (LCD) - Svart

319.00kr

BESKRIVNING

Mörk skärm? Spricka i glaset? Touch som inte lyder?

Då är det dags att byta iPhone 5C
Skärm Kvalitet A – Svart med tillhörande glas på din iPhone 5!

Mobilens skärm kan gå sönder och resultera i glassplitter och dåliga färger. Det innebär att du
antagligen har en trasig LCD och GLAS som behöver bytas. För att lösa detta problem och
göra din iPhone 5C som ny igen behöver du köpa och byta skärmen med tillhörande LCD och
GLAS. Du löser alla dessa problem med ett byte av iPhone 5C Skärm Kvalitet A – Svart! Denna
produkt är byggd på original LCD & Touch med glas från tredjepartstillverkare. Detta innebär
att du får en skärm med högsta kvalitet så likt den som sitter på en ny telefon som möjligt.
Köp reservdelar och mobildelar via Fix My Phone!

PS! Glöm inte köpa till verktyg du behöver för att laga/byta skärmen

Artikelnummer ip5c-da-s Kategorier ,

Byt Skärm & Glas på din iPhone 5C själv!

Detta är våran näst bästa skärmkvalitet byggd på Original LCD med tredjeparttillverkat glas & touch.

iPhone 5C Skärm Kvalitet A – Svart köper du på Fix My Phone för att kunna laga mobilen själv, våraskärmar kommer kompletta och monterade för en så enkel och smidig installation som möjligt.Vill du ha en skärm som kan erbjuda bland det bästa inom ljus, färger och touch så är denna för dig!iPhone 5C skärm kvalitet A kommer precis efter Original versionen i kvalité. iPhone 5C har en display somåterger fantastiska färger och riktigt bra kontrast. Denna reservdel är perfekt för dig som hartelefonen som en back up eller arbetsmobil! Vi testar alltid alla våra skärmar innan de skickas ut för att försäkra ossoch err att ni får den bästa varan, allt för att du skall få samma känsla som när telefonen var helt ny!

Byt skärmen innan det går för långt!

är din skärm är trasig för att du tappat den eller när du märker att färgerna/touch har tappatkvalitet kan det vara dags att byta skärm! Du kan lita på att Fix My Phone har det du behöverinom reservdelar & mobildelar! Hos Fix My Phone så kan du själv välja om du vill köpa delarna självoch reparera telefonen, eller  så lämnar du in den till oss som är experter på reparation för hjälpmed reparationen. Dessa verktygen använder du själv för att laga mobilen och byta ut andra delar på egen hand.Du kan också kolla på våra guider för att se hur experterna reparerar!

Flera delar som behöver bytas?

Vad hände ifall din mobil har flera söndriga delar? Till exempel att du måste byta kamera eller batteriet såär det bra att passa på att köpa dessa reservdelar också. Märker du att batteriet inte är som förr? Då är det enkelt attbyta den genom att köpa delarna hos och och följa våra guider! På Fix My Phone har vi kvalitativaprodukter för alla typer av reparationersom du behöver göra på iPhone 5C. Köp till mobiltillbehör som skyddar din iPhone 5C somskärmskydd, mobilskal eller fodral. Varför inte också passa på att köpa ett par hörlurar också,vi rekommenderar starkt  Soundpods. Total Frihet och riktigt bra ljud!Denna iPhone 5C Skärm Kvalitet A – Svart är kompatibel med

  • Apple iPhone 5C

Byta skärmen & LCD på din iPhone 5C  är inte svårt alls, följer du en guide på nätet går detfort och enkelt. Men vi råder dig att vara försiktig och ta din tid om du inte är erfaren ireparationer. Andra fördelar vid att göra det själv är att det är billigare att köpa mobildelar ochverktyg och laga själv. Istället för att reparera hos en verkstad. Eftersom vi på Fix MyPhone erbjuder båda alternativen, laga själv eller lagad av experter. Lagar du själv blir detbilligare. Varför inte investera i ett skal som skyddar mobilen med det du sparar på att lagasjälv? Vid andra frågor om byte av display/skärm eller någon annan produkt finns vi på FixMy Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.