iPhone 5C Simkortshållare

29.00kr

BESKRIVNING

Simkortsluckan böjd? Passar det inte riktigt i mobilen? Tappat bort den?

Det kan betyda att du behöver byta ut den! Som tur är erbjuder vi på Fix My Phone en helt ny
till väldigt lågt pris. Inget krångel eller trams, bara snabb leverans. Beställ hem din reservdel
redan idag och få den skickad redan samma dag eller inom 24h. Alltid fast frakt på 29kr. Gör
dig själv din iPhone 5C en tjänst och beställ simkortshållare till iPhone 5C
från fixmyphone.se idag!

Artikelnummer ip5c-skh Kategorier ,

Apple  iPhone 5C Simkortshållare

Har du råkat tappa bort din simkortshållare till din iPhone 5C? Eller skadat den? Ingaproblem. Eftersom på Fix My Phone erbjuder vi en ny till väldigt lågt pris. Simkortshållarenär en jätteliten del av din mobil så det är enkelt att den kan försvinna. Därför ska du beställa eny här på webben och få den levererad inom ett par dagar. Skickas redan inom 24h, oftastsamma dag när ordern genomförs innan 15.00.

Trasig lucka? Skadad när du tappat mobilen?

Det är inte hela världen när din simkortshållare för iPhone 5C har blivit skadad. Ensnabb leverans senare har du en ny sådan och din mobil blir hel och fullt fungerande igen!Hur enkelt som helst. Köp din nya simkortshållare för iPhone 5C på våran webshopp redan idag.

Övriga delar eller mobiltillbehör i behov?

Vi har allt du kan behöva för din mobil, det är bara att kika in på vår webbshop. Det är snabbt och enkelt! Vi erbjuder allt ifrånreparationer, reservdelar,  mobiltillbehör som våra grymma soundspods  och mer på ett och samma ställe. Eftersom du skallslippa åka omkring eller handla från olika platser. Vi förespråkar enkelhet och kvalitet. Snabbtmen rätt så att säga. Välkommen till oss på Fix My Phone – Din partner och butik för allt tilldin mobil. Reparation, mobildelar & mobiltillbehör.