iPhone 5C Powerknapp & Volymflex

69.00kr

BESKRIVNING

Har knappen låst sig? Blixten slutat fungera? Då är det dags för dig att byta
ut powerknapp med tillhörande flexar på din iPhone 5C!

Mobilens powerknapp kan enkelt spöka och göra det svårt för dig. Detta gör att du inte kan låsa/stänga av
telefonen med hjälp av knappen. Även blixten kan sluta att fungera när du fotar med kameran
& mikrofonen kan spraka vid samtal. Ett byte av iPhone 5C Powerknapp är lösningen på
dessa problem! Köp reservdelar och mobildelar via Fix My Phone!

PS. Glöm inte köpa till verktygen du behöver för att laga!

Artikelnummer ip5c-power Kategorier ,

Byt Powerknapp & Volymflex på din iPhone 5C själv!

Ifall du behöver en ny Powerknapp & Volymflex till din iPhone 5C  så kan du köpa hos oss.Ihop med allt du behöver för att laga själv. Powerknapp är den delen som sitter på sidan avtelefonen som du låser/låser upp och stänger av telefonen med. Den här delen styr ävenblixten i kameran samt förbättrar samtalskvaliteten genom mikrofonen. Fungerar inte blixtenså löser denna del det problemet, ifall det låter konstigt när du pratar, så kan det även vara dennadel som spökar. Köp iPhone 5CPowerknapp & Volymflex idag och slipp problem med mikrofon/blixt/trasig knapp!

När borde jag byta ut knappen?

Ifall du upplever att din Powerknapp/Volymflex krånglar, blixten inte fungerar i kameran eller närmikrofonen inte låter som den skall, så är det dags att byta ut denna del. Du kan alltid vara säker på att Fix My Phone har det dubehöver! Du kan köpa mobildelar/reservdelar och verktyg hos oss. Dessa verktygen kan duanvända för att laga telefonen och byta iPhone 5C Powerknapp helt själv med hjälp av våra guider på hemsidan.

Flera trasiga delar som behöver bytas?

Flera delar som är trasiga och du vill byta ut? Till exempel byta skärmeneller batteriet är det bra att passa på att köpa dessa delar också. Är batteriet dåligt och dubehöver ladda ofta är det enkelt byta den med hjälp av våra guider och köpa batteriet till iPhone 5Cdirekt hos oss med original kvalitet. På Fix My Phone erbjuder vi kvalitativa produkter föralla typer av reparationer som du kan tänkas behöva göra på din iPhone 5C. Vill du undvika fler skador så rekommenderarockså att du köper till mobiltillbehör som skyddar din iPhone 5C som skärmskydd, mobilskaleller fodral.

Denna iPhone 5C Powerknapp & VolymFlex är kompatibel med

Apple iPhone 5CDet är inte alls svårt att byta ut Powerknappen på din iPhone. Följ bara vår guide. Se till att du har gottom tid och inte behöver stressa.Vill du göra det själv är att det är billigare att köpa mobildelar och verktyg och laga på egen hand.Istället för att reparera hos en verkstad. Eftersom vi på Fix My Phone erbjuder bådaalternativen, kan du laga själv eller få mobilen lagad av våra experter. Vi erbjuder alltid tre månaders garanti.Lagar du själv blir det billigare. Varför inte investera det du sparari ett skal som skyddar knappen? Vid andra frågor om byte av Powerknapp eller någon annanprodukt finns vi på Fix My Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.