iPhone 5C batteri

95.00kr

BESKRIVNING

Dåligt batteri? Behöver ladda flera gånger per dag? Då kanske det är dags att byta batteri på
din iPhone 5C!

Mobilens batteri har en viss livslängd, beroende på hur flitigt man använder telefonen så
avgör det också hur länge det håller. Vanligtvis så brukar man märka en större skillnad efter
ett år, men i vissa fall två år.

Inga problem säger vi, köp ett batteri utav original kvalitet hos oss på Fix My Phone. Våra
batterier är kvalitetstestade och håller en riktigt bra nivå som garanterat gör dig nöjd med din
iPhone 5C igen!

PS. Glöm inte köpa till verktygen du behöver för att laga och batteritejp!

Byt Batteri på din iPhone 5C själv!

iPhone 5C Batteri kan du köpa på vår webshopp här på hemsidan tillsammans med allt du behöver föratt laga själv. Eftersom Apple iPhone 5C är en telefon med hög prestanda. Men också fylld avfunktioner och riktigt bra hårdvara så kräver den ett batteri som kan leverera på topp. Om manutgår ifrån det företaget säger om iPhone 5C. Så erhåller denna telefon ett batteri med så passhög kvalitet att telefonen håller mer än 2 timmar mer än sina föregångare. Med den här batteriet såhar du möjligheten att optimera din telefons funktioner. Det gör att du kan göra allt du vill,spela spel, titta på film på den grymma OLED-skärmen eller surfa på nätet i långa perioder.

Specifikation

  •  Ladda upp till 50% på 30 minuter
  •  Stöd för trådlös laddning (QI-teknik & Airpower)
  •  Lyssna på musik eller ljudböcker i upp till 60 timmar
  • Titta på film eller youtube i upp till 13 timmar
  •  Kapacitet på 2700mAh

När borde jag byta?

Ifall du märker att ditt batteri inte är som förr så kan du lita på att vi har det du behöver i ettriktigt bra batteri till iPhone 5C. Laddas den ur snabbare? Laddas den inte lika fort?Då är det ett tecken att du borde byta ut den. Du kan köpa mobildelar/reservdelar och verktyg hos oss.Dessa verktygen kan du använda för att laga telefonen och byta batteriet på egen hand. Påvåran hemsida så hittar du också guider på hur du gör för att laga och byta batterietgenom guider steg för steg.

Flera delar som behöver bytas?

Finns det fler delar du behöver byta? Till exempel byta skärmen ellerladdningsporten är det bra att passa på att köpa dessa delar också. Har skärmen gått söndervid en olycka kan du enkelt byta den med hjälp av våra guider och köpa skärmen direkt hososs med original kvalitet. På Fix My Phone erbjuder produkter av hög kvalitet för alla typer avreparationer som du kan tänkas behöva göra på din iPhone 5C.Vi rekomenderar också att duköper till mobiltillbehör som skyddar din iPhone 5C som skärmskydd, mobilskal eller fodral.Observera också att innan du slutför beställningen behöver du köpa till BATTERITEJP för attfästa batteriet i telefonen.

Batteriet är kompatibelt med

  • Apple iPhone 5C
Byta batteri på din iPhone 5C på egen hand är inte svårt alls, följer du en av våra guider så kandet gå så fort som på 15 minuter. Men vi råder dig att vara försiktig och ta din tid om du inteär erfaren i reparationer. Andra fördelar med att göra det själv är att det är billigare att köpamobildelar och verktyg och laga själv. Istället för att reparera hos en verkstad. Vi på Fix My
Phone erbjuder båda alternativen, laga själv eller lagad av experter. Väljer du att laga självoch köpa delarna får du mer utrymme i budgeten. Varför inte investera i ett par riktigt brahörlurar med det du sparar? Vi rekommenderar Soundspods som du kan hitta härpå hemsidan. Behöver du fråga något annat om byte av iPhone 5C Batteri ellerågon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid till hands.