iPhone 5C Baksida Rosa

599.00kr

BESKRIVNING

Var inte ledsen eller orolig ifall din baksida har blivit sprucken, det kan enkelt fixas!

Med denna iPhone 5C Baksida Rosa så får du en helt ny baksida att sätta på din
mobil. Original apple logo och tillhörande ram följer med denna del. Allt för att mobilen ska se
och kännas så ny ut som möjligt samt underlätta reparationen.
Vi erbjuder självklart också alla verktyg du behöver för att byta, kolla igenom utbudet och
köp precis det som du behöver idag!

Glöm inte köpa till verktygen här på sidan som du behöver för att laga!

Artikelnummer ip5c-BaksRo Kategorier ,

Byt ut din rosa Baksida på din iPhone 5C!

iPhone 5C Baksida Rosa köper du smidigast på vår webbshop. Vi har allting du behöverär det kommer till reservdelar samt verktygen som behövs för att reparera på vår hemsida.Våra baksidor till iPhone 5C är av originalkvalitet.Med loggan och tillhörande ram med kameralins, skyddsplåtar etc. Har din baksida blivit sprucken?Passa då på att byta mobilens baksida. Din telefon har kanske åkt i backenen eller flera gånger utan skal så att den har slitit? Haft oturen med telefonen i fickanmed nycklar har blivit repor?  Köp en ny Baksida till din iPhone 5C i färgen Rosa idag,så försvinner problemet samt att din mobil känns som helt ny igen!

Borde jag byta på en gång?

Ja det tycker vi! En spricka kan enkelt sprida sig och bli värre, har du en spricka och tappar den en gång till, dåär det enkelt hänt att skadan kommer bli mycket värre! Du kan litapå att Fix My Phone har det du behöver inom reservdelar & mobildelar! Du kan lägga en orderpå allt du behöver här på vår hemsida. Dessa verktygen kan du använda för att laga telefonen ochbyta baksidan helt själv!

Har du flera delar som behöver bytas? laddkontakt?

Är det flera skador på mobilen som behövs repareras?  Till exempel byta laddkontakteller frontkameran är det bra att passa på att köpa dessa reservdelar också. Är batteriet dåligt ochdu behöver ladda ofta är det enkelt byta den med hjälp av guider och köpa batteriet till iPhone5 direkt hos oss med original kvalitet. Eller är det kanske så att mobilen inte tar emotladdning när du försöker ladda? Köp då en laddkontakt till iPhone 5C och byt själv. På Fix MyPhone har vi kvalitativa produkter för alla typer av reparationer som din iPhone 5C behöver.Köp till mobiltillbehör som skyddar din iPhone 5C som skärmskydd, mobilskal eller fodral.

Denna iPhone 5C Baksida Rosa med tillhörande ram är kompatibel med

  • Apple iPhone 5C

Reparera Baksida på iPhone 5C snabbt med hjälp av våra guider på nätet. Men vi råder dig attvara faktsam och ta din tid om du inte är erfaren i reparationen. Andra fördelar med att göradet själv är att det är billigare att köpa mobildelar och verktyg och laga själv. Istället för attreparera hos en verkstad. Eftersom vi på Fix My Phone erbjuder båda alternativen, laga själveller lagad av experter. Lagar du själv blir det billigare. Varför inte investera i ett skal somskyddar knappen med det du sparar på att laga själv? Undrar du över något finns vi på Fix MyPhone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.