iPhone 5C Baksida Grön

599.00kr

BESKRIVNING

Ifall din baksida är krossad så är det ingen fara! Med Fix My Phone som hjälp så ser vi till att du får en fungerande och din telefon igen.

Med denna iPhone 5C Baksida Grön så får du en helt ny baksida att sätta på din
mobil. Original apple logo och tillhörande ram följer med denna del. Allt för att mobilen ska se
och kännas så ny ut som möjligt samt underlätta reparationen.
Vi erbjuder självklart också alla verktyg du behöver för att byta, kolla igenom utbudet och
köp precis det som du behöver idag!

Glöm inte köpa till verktygen här på sidan som du behöver för att laga!

Artikelnummer ip5c-baksGr Kategorier ,

Byt ut Baksidan på din iPhone 5C !

iPhone 5C Baksida Grön köper du enkelt hos oss på Fix My Phone. Allt du behöver för att få enfungerande och fin telefon igen har vi. Våra baksidortill iPhone 5C är av originalkvalitet. Med loggan och tillhörande ram med kameralins, skyddsplåtar etc. Har din baksida spruckit?Passa på då att byta mobilens baksida. Din telefon kanske har åkt i backentelefonen en eller flera gånger utan skal så att den slits? Haft oturen med telefonen i fickanoch nycklar har gjort repor? Köp en ny Baksida till din iPhone 5Ci färgen grön idag, så blir problemen bortblåsta samt att din mobil känns som ny igen!

Kan jag vänta med att byta?

Vänta helst inte! Skadan kan bli värre ifall den redan har en spricka. Har din iPhone 5C fått sprickor ellerrepor så är det dags att byta eftersom skadan kan bli värre! Du kan litapå att Fix My Phone har det du behöver inom reservdelar & mobildelar! Du kan lägga en orderpå allt du behöver här på vår hemsida. Dessa verktygen kan du använda för att laga telefonen ochbyta baksidan helt själv!

Har du flera delar som behöver bytas? laddkontakt?

Är det flera skador på mobilen som behövs repareras?  Till exempel byta laddkontakteller frontkameran är det bra att passa på att köpa dessa reservdelar också. Är batteriet dåligt ochdu behöver ladda ofta är det enkelt byta den med hjälp av guider och köpa batteriet till iPhone5 direkt hos oss med original kvalitet. Eller är det kanske så att mobilen inte tar emotladdning när du försöker ladda? Köp då en laddkontakt till iPhone 5C och byt själv. På Fix MyPhone har vi kvalitativa produkter för alla typer av reparationer som din iPhone 5C behöver.Köp till mobiltillbehör som skyddar din iPhone 5C som skärmskydd, mobilskal eller fodral.

Denna iPhone 5C Baksida grön med tillhörande ram är kompatibel med

  • Apple iPhone 5C

Reparera Baksida på iPhone 5C snabbt med hjälp av våra guider på nätet. Men vi råder dig attvara faktsam och ta din tid om du inte är erfaren i reparationen. Andra fördelar med att göradet själv är att det är billigare att köpa mobildelar och verktyg och laga själv. Istället för attreparera hos en verkstad. Eftersom vi på Fix My Phone erbjuder båda alternativen, laga själveller lagad av experter. Lagar du själv blir det billigare. Varför inte investera i ett skal somskyddar knappen med det du sparar på att laga själv? Undrar du över något finns vi på Fix MyPhone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.