iPhone 5C Laddkontakt

79.00kr

Thumbnail Välj Färg PrisDescription
iPhone 5C Laddkontakt - vit Vit 79.00kr

iPhone 5C laddkontakt Vit

spinner
iPhone 5C Laddkontakt - svart Svart 79.00kr

iPhone 5C laddkontakt Svart

spinner

BESKRIVNING

Upplever du att det är svårt att ladda telefonen? Kan du inte synka mobilen till datorn? Funkar inte dina vanliga
hörlurar? Då är det dags att byta Laddkontakt med tillhörande flexar och delar på din
iPhone 5C för att åtgärda problemet!
Mobilens Laddkontakt/Laddchip kan ibland gå sönder när man tappar den, vattenskada eller rent
utav sluta fungera pga slitage. Detta gör att du inte kan ladda mobilen eller flytta över
information till datorn. Du löser alla dessa problem med ett byte av iPhone 5C Laddkontakt!
Köp reservdelar, mobildelar och teknikdelar via Fix My Phone! Vi levererar snabbt och säkert
ett brett utbud av teknikdelar som hjälper dig när olyckan varit framme.

PS! Glöm inte köpa till verktygen du behöver för att laga!

Artikelnummer ip5c-ladd Kategorier ,

Laga iPhone 5C Laddkontakt själv!

Köp Laddkontakt till iPhone 5C hos oss på Fix My Phone. Vi har alla verktyg du behöver för att kunna reparera telefonen på egen hand. Allt samlat på ett och samma ställe. Laddkontaktenfinns till för att din mobil ska kunna till exempel laddas och överföra information viasynkning. Upplever du att t.ex. mobilen inte tar någon ström när du laddar den eller händerdet inget när du kopplar ihop den med datorn? Då är denna del ett måste för dig! Köp iPhone 5CLaddkontakt på vår webbshop. Så blir dina problem med laddning eller överföring som bortblåsta!

När borde jag byta ut laddkontakten?

Börjar din mobil krångla när du laddar eller andra anslutningsproblem är det dags för eny reservdel. Ett annat problem man kan stöta på kan vara att synkroniseringentill datorn. Både när det kommer till överföring av filer eller laddning via USB porten tilldatorn. Vi har precis det du behöver för att laga din laddkontakt! Du kan köpa allateknikdelar/reservdelar och verktyg hos oss. Med våra verktyg och guider så kan du snabbt och smidigt byta utladdkontakten på egen hand!Ta hjälp av våra guider här på vår hemsida.

Vill du reparera flera delar?

Är det flera delar som är sönder och behöver bytas är det bra att passa på att köpa dessa delar nu direkt, färre leveranserbetyder att det blir billigare för dig samt att det hjälper miljön. Har mobilskärmen sprickor, eller ärbatteriet såpass dålig att du behöver ladda fleragånger om dagen kan du enkelt byta dessa delar med hjälp av våra guider . Köp ditt nya batterieller nya skärm till iPhone 5C hos oss med original kvalitet. Det vill säga samma tillverkaresom på batteriet som sitter i från början och samma känsla som ursprungsskärmen. På Fix MyPhone erbjuder vi kvalitativa produkter och reservdelar för alla typer av reparationer till diniPhone 5C. När du väl har lagat din telefon, glömt då inte bort att skydda din telefon med skydd till mobilen som skal, fodral och skärmskydd!

iPhone 5C Laddkontakt kompatibilitet

  • Apple iPhone 5C

Tack vare våra guider kan du enkelt byta ut den del du önskar. Ha i åtanke att det är viktigt attlaga mobilen med stor försiktighet. När du väljer att laga den själv sparar du en stor slant. Eftersom det är billigareatt köpa mobildelar och verktyg och laga enheten istället för att reparera hos en verkstad. Villdu få mobilen lagad av en reparatör hjälper vi dig med det! Eftersom vi på Fix My Phoneerbjuder båda alternativen, laga själv eller få den lagad av experter. Lagar du själv blir detbilligare. Varför inte investera det du sparar i ett mobilskal som skyddar hela din mobil? Vidandra frågor om byte av Laddkontakt eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phonealltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.