iPhone 5 Vibrator

45.00kr

BESKRIVNING

Vibrerar inte mobilen? Missar du samtal eller meddelanden i fickan? Då är det dags att
byta ut Vibratorn på din iPhone 5!

Mobilens Vibrator kan ibland sluta funka. Detta gör att telefonen inte reagerar som den ska
när du får samtal eller andra notiser. Vibrationen är en viktig del i mobilen som hjälper dig i livet, ibland måste du vänta på ett samtal eller meddelande men kan inte ha på ljudet. Du löser alla dessa problem med ett byte av iPhone 5
Vibrator! Köp teknikdelar och mobildelar via Fix My Phone!

PS! Glöm inte köpa till verktygen du behöver för att laga och kolla in resten av utbudet på
hemsidan!

Artikelnummer ip5-V Kategorier ,

Byt iPhone 5 Vibrator!

Behöver du en iPhone 5 Vibrator?  Köp den hos Fix My Phone. Du kan välja att repareraden helt själv eller så kan du kommer till oss så hjälper vi dig, det är helt upp till dig. Vibratorns funktion är precissom det låter, den styr vibrationerna i din mobil. Vibratorn funktions används t.ex när dufår notiser, får samtal eller vid vissa spel. Missa inga viktiga notiser, Köp iPhone 5 Vibrator idag!

När borde jag byta vibratorn?

är vibratorn inte längre fungerar som den skall så borde du byta ut den helt enkelt.Fix My Phone har det du behöver till rätt pris! Du kan köpamobildelar/reservdelar/teknikdelar och verktyg hos oss. Dessa verktyg behövs för att kunnareparera iPhone 5 vibrator på helt egen hand.

Flera delar än iPhone 5 Vibrator som behöver bytas ut?

Behöver du utföra flera reparationer på din mobiltelefon än bara vibratorn? Till exempel bytaut skärmen eller kameran? Då bör du se till att köpa även dessa delar. Har skärmen spruckiteller fått repor? Byt enkelt ut vibrationsdelen på din telefon själv. Ta bara hjälp av våra guiderhär på hemsidan. På Fix My Phone erbjuder vi kvalitativa produkter för alla typer avreparationer som du kan tänkas behöva göra på din iPhone 5. När du väl har lagat din telefon såborde du inte glömma att köpa mobiltillbehör som hjälper dig att skydda och förlänga livet på din telefon.Exempelvis skärmskydd, mobilskal eller fodral.

Denna iPhone 5 Vibrator är kompatibel med

  • Apple iPhone 5

Du kan byta vibrationsdelen på din iPhone 5 enkelt själv med hjälp av vår guide. Men viråder dig att vara ytterst aktsam och ta god tid på dig om du inte är erfaren i reparationer.Vissa fördelar med att göra det själv är att det är billigare att köpa reservdelar och verktyg ochreparera själv. Istället för att reparera hos en verkstad. Eftersom vi på Fix My Phone erbjuderbåda alternativen, kan du antingen laga själv eller få mobilen lagad av experter. Lagar du självblir det givetvis mindre kostsamt. Investera det du sparar i grymma soundpods! Vidandra frågor om byte av Vibrator eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltidtill hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.