iPhone 5 Kameralins Svart

75.00kr

BESKRIVNING

Blir inte bilderna lika bra längre? Då kan det vara en spricka i linsen eller så är kamerans fokus ur funktion. Då är det bra tillfälle att byta Kameralins på din iPhone 5!

När kameralinsen blivit trasig blir bilderna dåliga och det är viktigt att byta ut den direkt. Köp
en ny kameralins innan hela kameran går sönder som du kan byta ut den gamla med. Du löser
alla dessa problem genom ett byte av iPhone 5 Kameralins Svart! Köp reservdelar och
mobildelar via Fix My Phone!
PS! Glöm inte köpa till verktyg du behöver för att laga/byta kameran!

Artikelnummer ip5-KSS Kategorier ,

Byt ut Kameralinsen på din iPhone 5!

Köp din iPhone 5 Kameralins Svart hos Fix My Phone. Vi har alla delar och verktyg sombehövs för att du skall kunna laga din mobil själv. En av de viktigaste funktionerna medmobilen är kameran, ta väl hand om den! Vi tar bilder på allt möjligt för att dokumentera vårvardag och för att föreviga vissa stunder. Låt inte kvalitén på dina bilder blir sämre,förhindra detta med en ny kameralins. Suddiga bilder? Spricka i kameralinsen?Köp iPhone 5 kameralins Svart så undviker du allt strul med bilderna.Samtidigt som din iPhone 5 Kamera blir som ny igen och du kan ta fina foton igen!

När ska du byta bara kameralinsen och inte hela kameran?

Det är hög tid att byta kameralinsen om du exempelvis fått en spricka i kameralinsen.Eller om du råkat tappat mobilen så kameralinsen blivit skadad på annat sätt.Har du du fått en skada på linsen så bör du alltid byta ut linsen, även om kameran fungerar.Låter man skada vara så kan det hända att hela kameran går sönder.Eftersom vi har det du behöver inom reservdelar & mobildelar har duhamnat helt rätt! Du kan köpa alla mobildelar/reservdelar och verktyg hos oss. Verktygen ärtill för att laga telefonen och byta kameralinsen själv. Om du vill kan du även lämna in den tillågon av våra butiker så lagar vi den åt dig.

Flera delar som behöver bytas?

har du flera delar på din iPhone 5 som behöver reparation? Det kan vara allt från ett skärmbytetill ny laddningsport eller batteri.? Köp dessa reservdelar också samtidigt så problemet är urvärlden. Under mobilens livstid så kommer dess batteri att bli dåligt, då är det enkelt att bytaden. Med hjälp av  guider  och köpa batteriet till iPhone 5 direkt hos oss med original kvalitet.På Fix My Phone erbjuder dig produkter av hög kvalité som är ämnade för alla typer avreparationer som du behöver göra på din iPhone 5. Köp till mobiltillbehör som skyddar diniPhone 5 som skärmskydd, mobilskal eller fodral.

Denna iPhone 5 Kameralins Svart är kompatibel med

  • Apple iPhone 5

Byt ut kameralinsen på din iPhone 5. Vår guide hjälperdig steg för steg. Det blir enkelt och smidigt reparera din iPhone 5. Kom ihåg att varaförsiktig under tiden du utför lagningen. Om du inte är erfaren i reparationer, se till att ta godtid på dig. Därför att du köper in mobildelaroch verktyg för att reparera själv. Istället för att reparera hos en verkstad. Eftersom du kanräkna med Fix My Phone i alla lägen, kan du välja vilken lösning som är bäst för dig. Lagasjälv eller lämna in till våra experter. När du lagar själv blir det skillnad i pris jämfört med omen reparatör gör det. Med pengarna du sparar kan du investera i andra tillbehör! Vid frågor ombyte av kameralins eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid tillgängliga viachatt eller mail service@fixmyphone.se