iPhone 5 Kamera bak

79.00kr

BESKRIVNING

Har du börjat få suddiga bilder? Svårt att få fokus eller spricka i kameran? då är det dags att
byta Kamera med tillhörande flexar på din iPhone 5!
Mobilens kamera bak kan gå sönder och resultera i suddiga bilder. Det innebär att du
antagligen har en trasig kamera som behöver bytas. För att enkelt lösa detta problem så kan du köpa kameran
på vår webbshop och byta. Du löser alla dessa problem
med ett byte av iPhone 5 Kamera! Köp reservdelar och mobildelar via Fix My Phone!
PS! Glöm inte köpa till verktyg du behöver för att laga/byta kameran!
Artikelnummer ip5-bk Kategorier ,

Byt Kamera på din iPhone 5 själv!

iPhone 5 Kamera bak kan du köpa hos oss tillsammans med allt du behöver för att laga själv.Kameran är för många den viktigaste delen på sin mobil. Idag använder vi mobilkamera tillallt, semesterfoton, familjefoton, sociala medier och mycket mer. Blir dina foton suddiga?Kan inte kameran hitta fokus? Har du fått en spricka i linsen? Lös dina problem idag genom att köpa en iPhone 5Kamera idag och slippa problemen, samtidigt som din iPhone 5 Kamera blir som ny igen och du kan ta fina foton!

När vet jag att jag borde byta?

Märker du att din kamera inte tar lika klara bilder eller svårt att hitta fokus? Då betyder det oftast att din kamera är trasigeller håller på och går sönder. Du kan lita på att Fix My Phone har det du behöver inomreservdelar & mobildelar! Du kan köpa mobildelar/reservdelar och verktyg hos oss. Dessaverktygen kan du använda för att laga telefonen och byta kamera på egen hand.

Flera trasiga delar som behövs byta?

Behöver du utföra fler än en reparation på din telefon? Till exempel byta laddningsporteller batteriet är det bra att passa på att köpa dessa reservdelar också. Med våra guider som du kan hitta här påhemsidan så är det enkelt och smidigt att byta ut batteriet ifall du märker att du behöver ladda den oftare och oftare,den blir som ny. På Fix My Phone har vi kvalitativa produkter för allatyper av reparationer som du behöver göra på din iPhone 5. Se till att köpa med mobiltillbehör som hjälper digskydda din mobil, som skärmskydd, skal och fodral..

Denna iPhone 5 Kamera är kompatibel med

  • Apple iPhone 5

Byta Kamera bak på din iPhone 5  är inte svårt alls, följer du en guide på nätet går det fortoch enkelt. Men vi råder dig att vara försiktig och ta din tid om du inte är erfaren ireparationer. Andra fördelar med att göra det själv är att det är billigare att köpa mobildelaroch verktyg och laga själv. Istället för att reparera hos en verkstad. Eftersom vi på Fix MyPhone erbjuder båda alternativen, laga själv eller lagad av experter. Lagar du själv blir detbilligare. Med pengarna du sparar genom att reparera den själv så kan vi rekommendera att du köperett skal som skyddar telefonen. Vid andra frågor om byte av Kameran eller någon annan produkt finns vi på Fix MyPhone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.