iPhone 5 Baksida Vit

599.00kr

BESKRIVNING

Sprucken baksida? Tappat telefonen? Repor? Inga problem!
Med denna iPhone 5 Baksida Vit så får du en helt ny baksida att sätta på din
mobil. Original apple logo och tillhörande ram följer med denna del. Allt för att mobilen ska se
och kännas så ny ut som möjligt samt underlätta reparationen.
Vi erbjuder självklart också alla verktyg du behöver för att byta, kolla igenom utbudet och
köp precis det som du behöver idag!

Glöm inte köpa till verktygen här på sidan som du behöver för att laga!

Artikelnummer ip5-BaksV Kategorier ,

Byt ut Baksidan på din iPhone 5 själv!

iPhone 5 Baksida Vit köper du enklast hos oss på Fix My Phone. Vi har allting du behöverär det kommer till reservdelar samt verktyg på vår hemsida. Våra baksidortill iPhone 5 är av originalkvalitet. Medloggan och tillhörande ram med kameralins, skyddsplåtar etc. Har din baksida spruckiteller håller på att spricka?Passa på då att byta mobilens baksida. Din telefon kanske har åkt i backentelefonen en eller flera gånger utan skal så att den slits? Haft oturen med telefonen i fickanoch nycklar har gjort repor? Har du fått en spricka i linsen? Köp en ny Baksida till din iPhone 5i färgen vit idag. så försvinner problemet samt att din mobil känns som helt ny!

När borde jag byta baksidan?

Har din iPhone 5 fått sprickor eller repor så är det dags att byta eftersom skadan kan bli värre!din baksida har sprickor eller repor då kan den vara trasig och i behov av att bytas. Du kan litapå att Fix My Phone har det du behöver inom reservdelar & mobildelar! Du kan lägga en orderpå allt du behöver här på vår hemsida. Dessa verktygen kan du använda för att laga telefonen ochbyta baksidan helt själv!

Har du flera delar som behöver bytas? laddkontakt?

Är det flera skador på mobilen som behövs repareras?  Till exempel byta laddkontakteller frontkameran är det bra att passa på att köpa dessa reservdelar också. Är batteriet dåligt ochdu behöver ladda ofta är det enkelt byta den med hjälp av guider och köpa batteriet till iPhone5 direkt hos oss med original kvalitet. Eller är det kanske så att mobilen inte tar emotladdning när du försöker ladda? Köp då en laddkontakt till iPhone 5 och byt själv. På Fix MyPhone har vi kvalitativa produkter för alla typer av reparationer som din iPhone 5 behöver.Köp till mobiltillbehör som skyddar din iPhone 5 som skärmskydd, mobilskal eller fodral.

Denna iPhone 5 Baksida Vit med tillhörande ram är kompatibel med

  • Apple iPhone 5

Reparera Baksida på iPhone 5 snabbt med hjälp av våra guider på nätet. Men vi råder dig attvara faktsam och ta din tid om du inte är erfaren i reparationen. Andra fördelar med att göradet själv är att det är billigare att köpa mobildelar och verktyg och laga själv. Istället för attreparera hos en verkstad. Eftersom vi på Fix My Phone erbjuder båda alternativen, laga själveller lagad av experter. Lagar du själv blir det billigare. Varför inte investera i ett skal somskyddar knappen med det du sparar på att laga själv? Undrar du över något finns vi på Fix MyPhone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.