iPHONE 5/5S/5C/5SE BATTERITEJP

29.00kr

BESKRIVNING

Dags att byta batteri? Glöm inte köpa batteritejp!

Batteritejp är ett måste vid batteribyte på mobilen. Detta för att tejpen ser till så att batteriet alltid sitter på plats och inte rör sig i mobilen. Det innebär att inga andra komponenter kommer till skada och du slipper höra att batteriet far runt när du använder din iPhone. Alltid snabb leverans, skickas samma dag eller nästkommande vardag!

Köp batteritejp för att fästa det nya batteriet.

Använd denna superstarka dubbelhäftande batteritejp för att fästa ditt nya batteri i din iPhone 5/5S/5C/5SE . Denna tejp säkerställer att ditt batteri monteras korrekt och säkert.

Apple iPhone 5/5S/5C/5SE Batteritejp

Ska du byta ett batteri så är denna produkt ett måste. Du använder Batteritejpen för att fästa batteriet på plåten i telefonen för att förhindra att det förflyttar sig när du väl har stängt igen telefonen. Denna batteritejp är dubbelhäftande i smala strimmor för enkel applicering. Beställ iPhone Batteritejp här på webben och få dem levererade inom ett par dagar. Skickas redan inom 24h, oftast samma dag när ordern genomförs innan 15.00.

Flera delar eller mobiltillbehör som du behöver?

Köp allt du behöver för din mobil direkt hos oss. Vi erbjuder allt ifrån reparationer, reservdelar, teknikdelar, mobiltillbehör och mer på ett och samma ställe. Eftersom du skall slippa åka omkring eller handla från olika platser. Vi förespråkar enkelhet och kvalitet. Snabbt men rätt så att säga. Välkommen till Fix My Phone, din partner och butik för allt som rör mobilen inom reparation, mobildelar & mobiltillbehör.Inom vårat sortiment hittar du allt ifrån skal med miljötänk från egna varumärken, till högkvalitativa hörlurar med riktigt bra ljud och även trådlösa snabb-laddare i stilren design med inspiration ifrån träslag. Vill du inte reparera din telefon själv så kan du såklart göra det hos oss. Du väljer själv om du vill skicka in eller gå till butik!

Självhäftande tejp till iPhone 5/5S/5C/5SE

Självhäftande tejp för batteri till iPhone 5/5S/5C/5SE som behövs vid batteribyte. Tejpen gör att batteriet sitter fast ordentligt i batteriluckan/baksidan utan att ligga löst inuti mobilen. Köp iPhone 5/5S/5C/5SE Batteritejp idag för säkrare användning!

Vill du reparera flera delar?

Finns det andra delar som bör bytas på din iPhone? Är det kanske din trasiga skärm eller ditt batteri som behöver är det bra att passa på att Beställa dessa delar nu direkt, färre leveranser och bättre för miljön. Om skärmen på din telefon fått sprickor, eller batteriet blivit såpass dåligt att du behöver ladda flera gånger om dagen kan du enkelt byta dessa delar med hjälp av våra guider.  Beställ en skärm eller batteri till din iPhone  hos oss med original kvalitet. Det vill säga samma tillverkare som på batteriet som sitter i från början och samma känsla som ursprungsskärmen.

Mer än bara en reparationskedja!

På Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG, Xiaomi med mera. På senare tid så storsatsar vi även med att bredda våra kunskaper och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör, teknikdelar och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.