iPhone 4S Vibrator

45.00kr

BESKRIVNING

Missar du viktiga notiser för att vibrationen inte gick igång?
Då rekommenderar vi att du byter ut Vibratorn på din iPhone 4S för att slippa chansen att det händer igen.

Vibratorn kan se stadig ut, och det är den, men alla delar är känsliga i en telefon. Detta gör att telefonen inte längre kan
hjälpa dig som förr. En simpel lösning är ett byte av iPhone 4S Vibrator! Köp reservdelar via Fix My Phones webshopp!

PS! Glöm inte köpa till verktygen du behöver för att reparera och ta en titt av vårt utbud på
hemsidan!

Artikelnummer ip4s-V Kategorier ,

Köp och byt ut Vibrator på iPhone 4S!

Det bästa med att byta ut iPhone delar är att det inte är någon direkt vetenskap. Behöver du en iPhone 4S vibrator?Vi har den här på Fix My Phone. Vi gillar när man har olika möjligheter, vill du laga den själv eller vill du lämnain den till vår butik? Du bestämmer själv. Vibratorns funktion är precissom det verkar, den sköter mobilens vibrationer. Man tänker inte på hur mycket man använder sig av vibrationsfunktionen,allt från meddelanden, när det ringer, alarmet och även spel. Funkar inte denna del riskerar du att missaviktiga samtal och meddelanden.Passa på och beställ en vibrator idag och kom ihåg att det är 3 månaders garanti!

När är det på tiden att byta vibratorn?

Ett snabbt svar: När den inte kan ge ifrån sig vibrationer längre. Det är när vibrationsfunktionen läggs avsom man inser hur viktig den funktionen är. Den hjälper dig vid de tillfällen du inte kan använda ljud,på jobbet eller i skolan t.ex.. Fix My Phone har det du behöver till låga priser! Du kan köpamobildelar/reservdelar/teknikdelar och verktyg hos oss. Glöm inte att du behöver verktygen för att byta utvibratorn, så har du inte dessa så se till att köpa dom tillsammans.

Blir det problem om jag måste byta ut fler delar?

ej, vi rekommenderar t.om. att du byter ut alla delar som du behöver byta ut på en gång.Vissa delar kanske kräver mer pill än andra, men med hjälp av våra guider så är det inte så komplicerat.Oturen kan slå till när som helst, det kan vara flera delar som går sönder, hur ska du göra då?Som att byta ut batteriet eller volymflexen? Första steget är redan gjort, du är här och köper delar! Har skärmen spruckiteller fått repor? Byt enkelt ut skärmen på din telefon själv med våra enkla och fina guider som hjälper dig steg för steg.På Fix My Phone erbjuder vi kvalitativa produkter för alla typer avreparationer som du kan tänkas behöva göra på din iPhone 4S. Utöka din och din iPhones tid tillsammansgenom att köpa till mobiltillbehör som skal, fodral och liknande, så är chansen att något går sönder mycket mindre.

Denna iPhone 4S Vibrator är kompatibel med

  • Apple iPhone 4S

Vi har flera guider här på hemsidan hur man byter ut delar, så kolla igenom dom ett par gånger först.Skynda inte dig i onödan, kolla på guiden ett par gånger innan du sätter igång.Även våra experter tar den tid dom behöver!Vissa fördelar med att göra det själv är att det är billigare att köpa reservdelar och verktyg ochordna själv. Laga den själv istället för att gå till butik så blir det billigare. Investera det du sparar i fantastiska soundpods! Vidandra frågor om byte av Vibrator eller någon annan produkt, så finns vi på Fix My Phone alltidtill hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.