iPhone 4S Skärm Kvalitet Original LCD + Touch - Svart

179.00kr

BESKRIVNING

Har skärmen ? Glaset spruckit? Touch som inte samarbetar? då är det dags att byta iPhone 4S
Skärm Original – svart med tillhörande glas på din iPhone 4S!

Går skärmen sönder helt, så kan det bli glassplitter. Färgerna kan ta sig om skärmen börjar bli dåligt.
Det innebär att du antagligen har en trasig LCD och GLAS som behöver bytas. En enkel lösning och
göra så att din iPhone 4S blir som ny igen så behöver du byta skärmen med tillhörande LCD och
GLAS. Alla problem försvinner med ett byte av iPhone 4S Skärm Original – svart! Denna
produkt är gjord på original LCD & Touch med glas från tredjepartstillverkare. Detta innebär
att du får en skärm med högsta kvalitet så likt den som sitter på en ny telefon som möjligt.
Köp reservdelar och mobildelar via Fix My Phone!

PS! Glöm inte köpa till verktyg du behöver för att laga/byta skärmen!

Artikelnummer ip4s-do-s Kategorier ,

Byt Skärm & Glas på din iPhone 4S själv!

Detta är våran absolut bästa skärmkvalitet byggd på både Original LCD och OriginalTouch med tredjepart tillverkat glas.

iPhone 4S Skärm kvalitet Original – Svart köper du hos oss tillsammans med allt annat du behöver för att kunna reparera själv,våra skärmar kommer kompletta och monterade dvs “Assembled” för att kunna installera så enkelt som möjligt för dig.Original Kvalitet är våran bästa skärm och innehåller original LCD & Touch med tredjepartstillverkat glas. iPhone 4S har en display som erbjuder fantastiska nyanser av färger och grymt bra ljus.Vill du få tillbaka känslan av en ny telefon? Då är denna del gjord för dig!Det är här den bästa skärmen vi har när det kommer till kvalitet, vi erbjuder denna för att du ska kunna få tillbaka känslanav en ny telefon.

Hur dags borde jag byta skärm?

Skulle vi få bestämma, så skulle vi säga samma dag du får sprickan. Med tiden så tappar alla telefonen någon gång,lägger föremål på displayen eller bara ha telefonen fickan med annat som kan repa mot.Färgerna/touch kommer med tiden att tappa kvalitet,då kan det vara på tiden att byta skärm! Du kan lita på att Fix My Phone har det du behöverinom reservdelar! Reservdelar och verktyg finns hos oss som du kan köpa.Kom ihåg att köpa till verktygen som behövs ifall du inte har några.

Byta ut övriga delar samtidigt?

Vill du byta ut flera delar samtidigt för dom är gamla och sega? Då kan det vara så att dubehöver utföra mer än en reparation på din iPhone. Till exempel byta sensor eller sidoknapparna så är det bra attpassa på att köpa dessa reservdelar också, slipp dubbelfrakt! Är batteriet dåligt ochdu behöver ladda ofta är det enkelt byta den med hjälp av guider och köpa batteriet till iPhone 4Sdirekt hos oss med original kvalitet. På Fix My Phone så strävar vi att endast ha kvalitativaprodukter för alla dina behov när du behöver reparera din iPhone 4S.Köp till mobiltillbehör som skyddar din iPhone 4S som, mobilskal eller fodral.Varför inte passa på att köpa ett par hörlurar också, ett par som vi är förälskade i är Soundpods.Total Frihet och riktigt bra ljud!

Denna iPhone 4S Skärm kvalitet Original – Svart är kompatibel med

  •  Apple iPhone 4S

Byta skärmen & LCD/OLED på din iPhone 4S är simpelt, följer du vår guide här på hemsidan gårdet fort och enkelt. Men vi kan inte strikta nog med att man måste vara försiktig och ta din tidom du inte är erfaren i reparationer, gäller även våra experter. Vi på Fix My Phone erbjuder båda alternativen,laga själv eller lagad av experter. Lagar du själv blir detbilligare. Varför inte investera i ett skal som skyddar mobilen med det du sparar på att lagasjälv? Vid andra frågor om byte av display/skärm eller någon annan produkt finns vi på FixMy Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.