iPhone 4S Skärm Kvalitet B - Vit

139.00kr

BESKRIVNING

Vill inte touchen samarbeta? Märker att det har kommit en spricka Då är det dags att byta iPhone 4S
Skärm Kvalitet B – Vit med tillhörande glas på din iPhone 4S!

Är inte färgerna lika skarpa? Ser du döda pixlar? Då betyder det nog att du har en trasig LCD och GLAS som behöver bytas ut.
För att lösa detta problem och göra din iPhone 4S som ny igen behöver du köpa och byta skärmen med tillhörande LCD och
GLAS. Du löser alla dessa problem enkelt och snabbt med ett byte av iPhone 4S Skärm Kvalitet B – Vit! Denna
produkt är byggd på original LCD & Touch med glas från tredjepartstillverkare. Det betyder
att du får en skärm med högsta kvalitet så likt den som sitter på en ny telefon som möjligt.
Köp reservdelar och mobildelar via Fix My Phone!

Artikelnummer ip4s-db-v Kategorier ,

Byt Skärm & Glas på din iPhone 4S själv!

Detta är vår tredje skärmkvalitet byggd på tredjepart tillverkad LCD, glas & touch.

iPhone 4S Skärm Kvalitet B – Vit köper du för att laga din mobil helt själv med hjälp avvåra reservdelar och verktyg.För att göra det enkelt för dig så kommer våra skärmar  kompletta och monterade för att det inteska bli några problem när du installerar den.Är du inte för petig när det kommer till kvalitet av skärmar så funkar denna för dig, en fungerande skärm och touch helt enkeltDu märker skillnad jämfört med de andra skärmar vi säljer när det kommer till färgerna, känsligheten ochljusstyrkan. Denna reservdel är perfekt för dig som vill ge en mobil till dom yngrebarnen och inte vill oroa dig för mycket om skärmen går sönder! Våra skärmar blir alltid kvalitets testadeinnan de skickas ut, allt för att garantera att ni blir nöjda!

Skärmbyte innan det går för sent!

Skulle du sätta mobilen i fickan men så missa du och den föll i backen? Eller bara att den har tagit skada på något sättså kan du märka att färgerna/touch har tappat kvalitet kan det vara dags att byta skärm! Vi har allt du behöver på vår webbshopär det kommer till reservdelar & mobildelar! Hos Fix My Phone så har du själv möjligheten om du vill köpa delarnasjälv och reparera telefonen, eller så lämnar du in den till oss som är experter på reparation för hjälp med reparationen.Glöm inte att man behöver verktyg, dessa verktygen behöver du när du ska reparera eller telefonen för att t.ex. byta kamera eller laddkontakt.Ta gärna en titt på våra guider om du inte känner dig så självsäker.

Många delar som behövs bytas ut?

Måste flera delar bytas ut? Till exempel byta powerknapp eller batteriet är det bra attpassa på att köpa dessa reservdelar också. Är batteriet dåligt nog att du behöver ladda ofta, så är detenkelt att byta den med hjälp av våra guider. Köp batteriet till iPhone 4S direkt hos oss medoriginal kvalitet. På Fix My Phone har vi de bästa produkter för alla slags reparationer du behöver görapå din telefon. Köp till mobiltillbehör som skyddar din iPhone 4S som skärmskydd, mobilskal eller fodral.Passa även på och att köpa nya hörlurar, vi tycker väldigt mycket om Soundpods. Grymt ljud och passar bra i örat!Denna iPhone 4S skärm Kvalitet B – Vit är kompatibel med

  • Apple iPhone 4S

Du kommer inte har några svårigheter alls att byta skärmen och LCD på din iPhone 4S, med våra guider som hjälp såkommer du klara det fint. Men vi råder dig verkligen att vara försiktig och ta din tid om du inte är erfaren ireparationer. Andra fördelar med att göra det själv är att det är billigare att köpa mobildelar ochverktyg och laga själv. Istället för att reparera hos en butik. eftersom vi på Fix MyPhone erbjuder båda alternativen, laga själv eller lagad av experter. Reparerar du den själv blir detmindre kostsamt. Varför inte passa på då och köpa något som skyddar iPhonen lite mer med pengarna du har sparat genomatt laga den själv, som skal och fodral? Har du andra frågor om byte av display/skärm eller någon annan produkt finns vi på FixMy Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.