iPhone 4S Skärm Kvalitet A (LCD) - Vit

169.00kr

BESKRIVNING

Spricka i glaset? En skärm med döda pixlar?

Då tycker vi att det är bäst att byta till iPhone 4S Skärm Kvalitet A – vit med tillhörande glas till din iPhone 4S!

Mobilens skärm kan enkelt gå sönder av misstag och då kan det resultera i glassplitter och dåliga färger. Det innebär att du
antagligen har en trasig LCD och GLAS som behöver bytas. För att få detta problem ordnat och
få din mobil att kännas som ny igen behöver du beställa och byta skärmen med tillhörande LCD och
GLAS. Du löser alla dessa problem med ett byte av iPhone 4S Skärm Kvalitet A – vit! Denna
produkt är byggd på original LCD & Touch med glas från tredjepartstillverkare. Detta betyder att du får en ny skärm med
kvalitet som känns och verkar som om att det är en ny telefon.
Köp reservdelar och mobildelar via Fix My Phone!

PS! Glöm inte köpa till verktyg du behöver för att laga/byta skärmen

Artikelnummer ip4s-da-v Kategorier ,

Byt Skärm och Glas på din iPhone 4S själv!

iPhone 4S Skärm Kvalitet A (LCD) – Vit är våran näst bästa skärmkvalitet byggd på Original LCD med tredjepartstillverkat glas & touch.

iPhone 4S Skärm Kvalitet A – Vit kan du hitta här på vår webbshop för att kunna reparera din iPhonen helt själv, våraskärmar kommer kompletta och monterade för att du ska ha en sån lätt installation som möjligt.Vill du ha en skärm som kan erbjuda bland det bästa man kan få inom ljus, färger och touch så är denna del gjord för dig!iPhone 4S skärm kvalitet A kommer precis efter Original versionen i kvalité. Denna reservdel är perfekt för dig som hartelefonen som en back up eller arbetsmobil! Visste du att vi alltid kvalitetstestar våra skärmarinnan vi skickar ut dom? Allt för att ni ska få sån bra mobil som möjligt!

Skadan kan och kommer bli värre!

är du upptäcker en dag att färgerna/touch har tappatkvalitet kan det vara dags att byta skärm! Skärmen är ett skydd för alla delar inuti, skadas skalet så blir det lättareför delarna att gå sönder. Du kan vara säker att Fix My Phone har det du behöverinom reservdelar & mobildelar! Vill du själv reparera telefonen så kan du göra det utan problem,eller så kan du välja att lämna in den till oss, så ordnar vi det! Dessa verktygen använder du själv för attfixa mobilen och byta ut andra delar på egen hand.Vi har även guider på hemsidan ifall du vill se hur experter reparerar telefoner.

Flera trasiga delar?

Kommer du behöva byta ut flera delar? Om kameran måste kanske bytas ut eller batteriet, såär det bra att beställa alla delar tillsammans. Är inte batteriet som förr? Då är det enkelt attbyta den genom att köpa delarna hos och följa våra guider! På Fix My Phone har vi grymmaprodukter för alla typer av reparationersom din iPhone 4S kan kunna behöva. Köp till mobiltillbehör som hjälper dig ta hand omdin iPhone 4S som skärmskydd, mobilskal eller fodral. Varför inte också passa på att köpa ett par hörlurar också,vi rekommenderar starkt  Soundpods. Riktigt bra ljud och kvalitet!Denna iPhone 4S Skärm Kvalitet A – Vit är kompatibel med

  • Apple iPhone 4S

Det är inga svårigheter alls att byta skärmen & LCD på din iPhone 4S, följ vår guide så går detfort och enkelt. Men vi råder dig att vara försiktig och ta din tid om du inte är erfaren ireparationer. Kolla igenom våra guider flera gånger. Gör du det själv så blir det även billigare att köpa mobildelar ochverktyg och laga själv. Istället för att reparera hos en verkstad. Eftersom vi på Fix MyPhone erbjuder båda alternativen, reparera själv eller lagad av våra experter. Lagar du själv blir det självfalletbilligare. Vi rekommenderar att du då passar på och köper ett skal som hjälper dig skydda telefonen. Skulle duha andra frågor när det gäller byte av display/skärm eller någon annan produkt finns vi på FixMy Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.