iPhone 4S Laddkontakt

65.00kr

Thumbnail Välj Färg PrisDescription
iPhone 4S Laddkontakt - vit Vit 65.00kr

iPhone 4S laddkontakt Vit

spinner
iPhone 4S Laddkontakt - svart Svart 65.00kr

iPhone 4S laddkontakt Svart

spinner

BESKRIVNING

Har du problem med att stoppa in en sladd i porten? Då är det på tiden att byta Laddkontakt med tillhörande flexar och delar på din iPhone 4S för att åtgärda problemet!

Mobilens Laddkontakt/Laddchip kan gå sönder när man råkar tappa den, slitage eller vattenskada?
Det gör att du kan få problem att ladda telefonen eller flytta över information via sladden. Vid ett byte av iPhone 4S Laddkontakt så försvinner dessa problem på en gång!
Köp reservdelar, mobildelar och teknikdelar via Fix My Phone! Vi levererar snabbt och säkert med
ett brett utbud av teknikdelar som hjälper dig när olyckan varit framme och härjat.

PS! Glöm inte köpa till verktygen du behöver för att laga!

Artikelnummer ip4s-ladd Kategorier ,

Byta ut iPhone 4S Laddkontakt helt själv!

Köp Laddkontakt till iPhone 4S hos oss här på webben. Skulle du behöva byta ut laddkontakten och i behov av verktyg,då har vi garanterat dom till dig, allt samlat på ett och samma ställe. En laddkontakt tar hand om allt som går genom iPhonensport, det kan vara när du laddar eller när du kopplar in den till datorn eller bilen.Då behöver du denna del för att lösa problemet! Köp iPhone 4SLaddkontakt på vår hemsida. Så kommer alla problem gå bort när det kommer till laddningen och anslutning via sladd!

Hur vet jag när jag skall byta?

Tycker du att din telefon är krånglig när det kommer till användning av sladd? Då kan det vara fel på laddkontakten.För att få ordning på felet så måste ett byte av laddkontakten göras.Synkroniseringen till datorn kan också jobba sig, både överföringar av filer eller laddning viadatorn. Hos oss finner du alla teknikdelar/reservdelar din telefon behöver. Vi har verktyg och guider som gör det snabbtoch smidigt att byta laddkontakten på egen hand. Ta en titt på våra guider här på vår hemsida.

Om du Skulle vilja reparera flera delar?

Om du vill få det så billigt som möjligt när du ska laga en mobil, samla då alla delar på en order, då slipper du dubbelfrakt.Ser du en spricka på displayen? Måste du ladda telefonen flera gånger per dag?Du kan du enkelt byta dessa delar med hjälp av våra guider här på hemsidan.Köp ditt nya batteri eller nya skärm till iPhone 4S hos oss med original kvalitet. Det vill säga samma tillverkaresom på batteriet som sitter i från början och samma känsla som ursprungsskärmen. På Fix My Phoneerbjuder vi kvalitativa produkter och reservdelar för alla typer av reparationer till din iPhone 4S.

iPhone 4S Laddkontakt kompatibilitet

  • Apple iPhone 4S

Med våra guider som hjälp så kan du byta vilken del du vill. Ha i åtanke att det är viktigt attlaga mobilen med stor noggrannhet och försiktighet, man kan ibland bara får ett försök.är du väljer att laga den själv sparar du pengar, eftersom det är mindre kostsamtatt köpa mobildelar och verktyg för att laga enheten själv istället för att reparera hos en verkstad. Villdu hellre att vi ska hjälpa dig reparera telefonen så fixar vi det på Fix My Phone! Med oss så har du både alternativen,laga själv eller få den lagad av experter. Det blir såklart mindre kostsamt när du lagar den själv.ågot smart är att köpa till ett skal eller annat mobiltillbehör med pengarna du sparar. Vidandra frågor om byte av Laddkontakt eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phonealltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.