iPhone 4S Bottenskruvar

29.00kr

Thumbnail Välj Färg PrisDescription
iPhone 4S Bottenskruvar - vit Vit 29.00kr

iPhone 4S Bottenskruv Vit

spinner
iPhone 4S Bottenskruvar - svart Svart 29.00kr

iPhone 4S Bottenskruv Svart

spinner

BESKRIVNING

Skadade skruvar eller är dom helt borta?

Det som är bra med bottenskruvar är just att dom är billiga och enkla att sätta in.
Som tur är så har vi på Fix My Phone ett helt nytt set till väldigt lågt pris.
Snabb leverans utan konstigheter. Lägg en leverans på dina delar
redan idag och få dessa skickade redan samma dag eller inom 24h. Alltid fast frakt på 29kr.
Gör dig själv och mobilen en tjänst, beställ iPhone 4S Bottenskruvar från fixmyphone.se idag!

Artikelnummer ip4s-bs Kategorier ,

iPhone 4S Bottenskruvar

Är inte dina iPhone 4S bottenskruvar på sin plats? Det är bara att andas lugnt, det är en simpel lösning.Letar du efter nya för ett sånt lågt pris som möjligt samt bra kvalitet? Då är Fix My Phone stället för dig.Alla tappar bort en skruv, det kan vara när du bygger något eller även när du reparerar en telefon.Det kan med andra ord hända vem som helst. För att få skruvarna hem så fort som möjligtså borde du beställa redan idag.Vi skickar alltid en leverans inom 24h, men skulle du lägge en order inom 15:00 på en vardag så skickar vi oftast samma dag.

Problem med bottenskruvar är inget problem!

För att göra din iPhone 4S hel igen så är det enda du behöver skruvar och verktyg.Efter en smidig och snabb leverans så har du ett nytt, helt fungerande och anpassade skruvarför just din mobil. Köp SE Bottenskruvar nu idag hos Fix My Phone. Låt din mobil vara fulländad, beställ idag!

Flera delar eller mobiltillbehör till din SE Plus?

Om det är något vi kan 100% garantera så är det att vi kan mobilreparationer, vi är säkra på att vi har en lösningoavsett vilken del som är sönder på din iPhone 4S. Vi har allt ifrån reparationer, reservdelar och mer på ett och samma ställe.Vill du spara tid och pengar så är vi svaret för dig.Vårt motto är enkelhet och kvalitet. Snabbt men rätt så att säga!Välkommen till Fix My Phone, din butik och vän för allt som rör mobilen inom reparation, mobildelar & mobiltillbehör.