iPhone 4S Baksida Vit

599.00kr

BESKRIVNING

Sprickor på baksidan? Telefonen har ramlat i golvet? Med Fix My Phone så är det ingen fara!

Med denna iPhone 4S Baksida Vit så får du en helt ny och fin baksida till din iPhone 4S.
Original apple logo och tillhörande ram följer med denna del, så man kommer inte ens märka
att du har bytt ut den. Allt för att iPhonen ska se och kännas så ny ut som möjligt och underlätta installationen.
Vi har självklart också alla verktyg du behöver för att byta ut den, kolla igenom vårt sortimentet och
beställ precis det som du behöver idag!

Artikelnummer ip4s-baksV Kategorier ,

Byt ut Baksidan på din iPhone 4S själv!

iPhone 4S Baksida Vit hittar du hos oss på Fix My Phone. De verktyg och delar du behöver har vi här på sidan.Man ska inte nöja sig med något annat än original kvalitet, det är därför vi erbjuder vi det.Baksidan har loggan, tillhörande ram med kameralins, skyddsplåtar mm.Har baksidan en spricka eller har krossats totalt så är det tillfälle att byta ut baksidan.iPhonen kan gå sönder även om du tappar den på något mjukt,den kan skadas om du tappar den på mjuka ställen/låg höjd, man glömmer lätt bort att mobiler är ömtåliga.Glömt bort att du hade nycklar i fickan när du la in iPhonen?

Är det på tiden att byta ut baksidan?

Det är lättare för en mobil att få fler sprickor när den redan har en spricka, oavsett om den är liten.Tänk en spricka på is och om man fortsätter lägga tyngd på den, det är samma princip.Det kan hända att fler delar går sönder. Du kan vara säker att att Fix My Phone har det du behöver inom reservdelar& mobildelar! På vår webbshop finns allt du behöver så lägg en beställning redan idag.Vi erbjuder även verktyg, dessa verktygen kan du använda för att laga telefonen ochbyta baksidan helt själv!

Finns det flera delar som behöver bytas? Sensorer? Batteri?

Har du en iPhone som är helt sönder? Fler delar som behöver bytas ut? T.ex. byta ut laddkontakteller frontkameran se till att köpa dessa reservdelar samtidigt, slipp dubbelfrakten. Måste du ladda den mer än en gångper dag? Med våra guider så är det enkelheten själv att byta ut baksida. Mobilen kan även vara svår att ladda,då löser en laddkontakt till iPhone 4S problemet. På Fix MyPhone har vi kvalitativa produkter för alla typer av reparationer till din iPhone 4S.Köp till mobiltillbehör som skyddar din iPhone 4S som skärmskydd, mobilskal eller fodral,låt den inte gå sönder igen.

Denna iPhone 4S Baksida Vit med tillhörande ram är kompatibel med

  • Apple iPhone 4S

Reparera Baksida på iPhone 4S snabbt och enkelt med hjälp av våra guider på nätet. Men vi kan inte vara tydliga nog med attvara noggrann och ta din tid om du inte är erfaren med reparationen. Det är aldrig värt att stressa,försöker du spara tid så kan det hända att du förstör något som kommer ta ännu längre! Våra guider finns till hjälp.Andra fördelar med att göra det själv är att det är billigare att köpa mobildelar och verktyg för att laga själv. Istället för attreparera hos en verkstad. Eftersom vi på Fix My Phone erbjuder båda alternativen, reparera på egen handeller lagad av experter. Varför inte investera i ett skal som skyddar knappen med det du sparar på att laga själv?Undrar du över något så tveka inte att höra ifrån dig till Fix My Phone via chatt eller mail service@fixmyphone.se.