iPhone 4 Vibrator

39.00kr

BESKRIVNING

Missade du alarmet för att vibrationerna inte gick igång?
Då rekommenderar vi att du byter ut Vibratorn på din iPhone 4!

Vibratorn kan se stadig ut, och det är den, men även den kan lägga av. Detta gör att telefonen inte längre kan
hjälpa dig som förr. En simpel lösning är ett byte av iPhone 4
Vibrator! Köp reservdelar via Fix My Phones webshopp!

PS! Glöm inte köpa till verktygen du behöver för att reparera och ta en titt av vårt utbud på
hemsidan!

Artikelnummer ip4-V Kategorier ,

Köp och byt ut Vibrator på iPhone 4!

Då var det dags att byta ut iPhone 4 vibrator, det är ingen direkt vetenskap så var inte orolig.Vi har den här på Fix My Phone. Vi gillar när man har olika möjligheter, vill du laga den själv eller vill du lämnain den till vår butik? Du bestämmer själv. Vibratorns funktion är precissom det verkar, den sköter mobilens vibrationer. Man tänker inte på hur mycket man använder sig av vibrationsfunktionen,allt från meddelanden, när det ringer, alarmet och även spel. Funkar inte denna del riskerar du att missaviktiga samtal och meddelanden.Köp en iPhone 4 Vibrator på vår webbshop idag och kom ihåg att det är 3 månaders garanti!

När är det på tiden att byta vibratorn?

Ett snabbt svar: När det inte vibrerar längre. När vibrationsfunktionen läggs av, det är då man inser hur viktig den funktionenär. Den hjälper dig vid de tillfällen du inte kan använda ljud, på jobbet eller i skolan t.ex..Fix My Phone har det din iPhone behöver till schyssta priser! Du kan köpamobildelar/reservdelar/teknikdelar och verktyg hos oss. Vad du behöver för att byta ut en vibratorär själva vibratorn och verktygen, som tur är så har vi verktygen du behöver.

Blir det problem om jag måste byta ut fler delar?

ej, skulle det vara fler delar som behövs byta ut så rekommenderar vi att byta ut alla delar du behöver.Vissa delar kanske kräver mer pill än andra, men inget är direkt komplicerat.Oturen kan slå till när som helst, det kan vara flera delar som går sönder, hur ska du göra då?Som att byta ut batteriet eller volymflexen? Första steget är redan gjort, du är här och köper delar! Har skärmen spruckiteller fått repor? Byt enkelt ut skärmen på din telefon själv med våra enkla och fina guider som hjälper dig steg för steg.På Fix My Phone erbjuder vi kvalitativa produkter för alla typer avreparationer som du kan tänkas behöva göra på din iPhone 4. Utöka din och din iPhones tid tillsammansgenom att köpa till mobiltillbehör som skal, fodral och liknande, så är chansen att något går sönder mycket mindre.

Denna iPhone 4 Vibrator är kompatibel med

  • Apple iPhone 4

Visste du att vi har guider här på hemsidan hur man byter ut delar? Följer du dom så blir det inga problem.Skynda inte dig i onödan, kolla på guiden ett par gånger innan du sätter igång.Även våra experter tar den tid dom behöver!Vissa fördelar med att göra det själv är att det är billigare att köpa reservdelar och verktyg ochordna själv. Istället för att reparera i en butik. Lagar du självså blir det heller inte lika dyrt. Investera det du sparar i fantastiska soundpods! Vidandra frågor om byte av Vibrator eller någon annan produkt, så finns vi på Fix My Phone alltidtill hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.