iPhone 4 Skärm Kvalitet Original - Svart

199.00kr

BESKRIVNING

Har skärmen mörknat? Glaset spruckit? Touch som inte samarbetar? då är det dags att byta iPhone 4
Skärm Original – Svart med tillhörande glas på din iPhone 4!

Det kan innebära glassplitter ifall skärmen går sönder helt. Färgerna kan ta sig om skärmen börjar bli dåligt.
Det innebär att du antagligen har en trasig LCD och GLAS som behöver bytas. En enkel lösning och
göra så att din iPhone 4 blir som ny igen så behöver du byta skärmen med tillhörande LCD och
GLAS. Alla problem försvinner med ett byte av iPhone 4 Skärm Original – Svart! Denna
produkt är byggd på original LCD & Touch med glas från tredjepartstillverkare. Detta innebär
att du får en skärm med högsta kvalitet så likt den som sitter på en ny telefon som möjligt.
Köp reservdelar och mobildelar via Fix My Phone!

PS! Glöm inte köpa till verktyg du behöver för att laga/byta skärmen!

Artikelnummer ip4-do-s Kategorier ,

Byt Skärm & Glas på din iPhone 4 själv!

Detta är våran absolut bästa skärmkvalitet byggd på både Original LCD och OriginalTouch med tredjepart tillverkat glas.

iPhone 4 Skärm kvalitet Original – Svart köper du hos oss tillsammans med allt annat du behöver för att kunna reparera själv,våra skärmar kommer kompletta och monterade dvs “Assembled” för att kunna installera så enkelt som möjligt för dig.Original Kvalitet är våran bästa skärm och innehåller original LCD & Touch med tredjepartstillverkat glas. iPhone 4 har en display som erbjuder fantastiska nyanser av färger och grymt bra ljus.Saknar du känslan kvalité som en ny telefon ger? Då är denna del för för dig!Det här är vår bästa skärm i sortimentet när det kommer till kvalitet, vi erbjuder denna för att du ska kunna få tillbaka känslanav en ny telefon.

Hur dags borde jag byta skärm?

På en gång den får en spricka skulle vi säga. Med tiden så tappar alla telefonen någon gång,lägger föremål på displayen eller bara ha telefonen fickan med annat som kan repa mot.Färgerna/touch kommer med tiden att tappa kvalitet,då kan det vara på tiden att byta skärm! Du kan lita på att Fix My Phone har det du behöverinom reservdelar! Reservdelar och verktyg finns hos oss som du kan köpa.För att kunna reparera själv så behöver du verktyg, har du inte detta så köp även det samt så kan du följavåra guider hur man går tillväga.

Byta ut flera delar samtidigt?

Vill du byta ut flera delar samtidigt för dom är slitna? Då kan det vara så att dubehöver utföra fler än en reparation på din telefon. Till exempel byta sensor eller sidoknapparna är det bra attpassa på att köpa dessa reservdelar också, slipp dubbelfrakt! Är batteriet dåligt ochdu behöver ladda ofta är det enkelt byta den med hjälp av guider och köpa batteriet till iPhone 4direkt hos oss med original kvalitet. På Fix My Phone så strävar vi att endast ha kvalitativaprodukter för alla dina behov när du behöver reparera din iPhone 4.Köp till mobiltillbehör som skyddar din iPhone 4 som, mobilskal eller fodral.Varför inte passa på att köpa ett par hörlurar också, vi tycker grymt mycket om Soundpods.Total Frihet och riktigt bra ljud!

Denna iPhone 4 Skärm kvalitet Original – Svart är kompatibel med

  •  Apple iPhone 4

Byta skärmen & LCD/OLED på din iPhone 4 är simpelt, följer du vår guide på nätet gårdet fort och enkelt. Men vi kan inte strikta nog med att man måste vara försiktig och ta din tidom du inte är erfaren i reparationer, gäller även våra experter. Andra fördelar med att göra det själv är att det är billigare attköpa mobildelar och verktyg för att laga själv. Istället för att reparera hos en verkstad. Eftersom vi på Fix MyPhone erbjuder båda alternativen, laga själv eller lagad av experter. Lagar du själv blir detbilligare. Varför inte investera i ett skal som skyddar mobilen med det du sparar på att lagasjälv? Vid andra frågor om byte av display/skärm eller någon annan produkt finns vi på FixMy Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.