iPhone 4 Skärm Kvalitet B - Vit

139.00kr

BESKRIVNING

Total mörker på skärmen? Märkt en spricka på glaset? Touch  som jobbar sig? Då är det dags att byta iPhone 4
Skärm Kvalitet B vit med tillhörande glas på din iPhone 4!

Är inte färgerna lika skarpa? Fått döda pixlar? Då betyder det nog att du har en trasig LCS och GLAS som behöver bytas ut.
För att lösa detta problem och göra din iPhone 4 som ny igen behöver du köpa och byta skärmen med tillhörande LCD och
GLAS. Du löser alla dessa problem enkelt och snabbt med ett byte av iPhone 4 Skärm Kvalitet B – vit! Denna
produkt är byggd på original LCD & Touch med glas från tredjepartstillverkare. Det betyder
att du får en skärm med högsta kvalitet så likt den som sitter på en ny telefon som möjligt.
Köp reservdelar och mobildelar via Fix My Phone!
PS! Glöm inte köpa till verktyg du behöver för att laga/byta skärmen!

Artikelnummer ip4-db-v Kategorier ,

Byt Skärm & Glas på din iPhone 4 själv!

Detta är vår tredje skärmkvalitet byggd på tredjepart tillverkad LCD, glas & touch.

iPhone 4 Skärm Kvalitet B – Vit köper du för att laga din mobil helt själv med hjälp avvåra reservdelar och verktyg.Våra skärmar kommer kompletta och monterade för att det inte ska bli några problem när du installerar den.Är du inte för petig när det kommer till kvalitet av skärmar så funkar denna för dig, en fungerande skärm och touch. Dumärker skillnad jämfört med andra kvaliteter när det kommer till färgerna, känsligheten ochljusstyrkan. Denna reservdel är perfekt för dig som vill ge en mobil till dom yngrebarnen och slipper oroa sig över att telefonen blir trasig eller en mobil till en arbetsplats som kan tålastryk! Våra skärmar blir alltid kvalitets testade innan de skickas ut, allt för att garantera att ni blir nöjda!

Skärmbyte innan det går för sent!

Skulle sätta mobilen i fickan men så missa du och den föll i backen? Eller bara att den har tagit skada på skärmen så kan du märka att färgerna/touch har tappat kvalitet kan det vara dags att byta skärm! Vi har allt du behöver på vår webbshopär det kommer till reservdelar & mobildelar! Hos Fix My Phone så har du själv möjligheten om du vill köpa delarnasjälv och reparera telefonen, eller så lämnar du in den till oss som är experter på reparation för hjälp med reparationen.Glöm inte verktygen, dessa verktygen behöver du när du ska reparera eller telefonen för att t.ex. byta kamera eller laddkontakt.Vill du ha hjälp så har vi flera bra guider som steg för steg hjälper dig.

Många delar som behövs bytas ut?

Det kan hända att du måste byta flera delar? Till exempel byta powerknapp eller batteriet är det bra attpassa på att köpa dessa reservdelar också. Är batteriet dåligt nog att du behöver ladda ofta, så är detenkelt att byta den med hjälp av guider och köpa batteriet till iPhone 4 direkt hos oss medoriginal kvalitet. På Fix My Phone har vi de bästa produkter för alla slags reparationer du behöver görapå din telefon. Köp till mobiltillbehör som skyddar din iPhone 4 somskärmskydd, mobilskal eller fodral.Passa även på och att köpa nya hörlurar, vi tycker väldigt mycket om Soundpods. Grymma ljud och passar bra!Denna iPhone 4 skärm Kvalitet B – Vit är kompatibel med

  • Apple iPhone 4

Du kommer inte har några svårigheter alls att byta skärmen och LCD på din iPhone 4, med våra guider som hjälp såkommer du klara det galant. Men vi råder dig verkligen att vara försiktig och ta din tid om du inte är erfaren ireparationer. Andra fördelar vid att göra det själv är att det är billigare att köpa mobildelar ochverktyg och laga själv. Istället för att reparera hos en butik. eftersom vi på Fix MyPhone erbjuder båda alternativen, laga själv eller lagad av experter. Reparerar du den själv blir detmindre kostsamt. Varför inte passa på då och investera i ett skal som skyddar mobilen med det du sparar på att lagasjälv? Har du andra frågor om byte av display/skärm eller någon annan produkt finns vi på FixMy Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.