iPhone 4 Skärm Kvalitet A (LCD) - vit

149.00kr

BESKRIVNING

Fel på skärmen? Spricka i glaset? En skärm med döda pixlar?

Då säger vi att det är på tiden att köpa iPhone 4 Skärm Kvalitet A med tillhörande glas till din iPhone 4!

Mobilens skärm kan enkelt gå sönder av misstag och då kan det resultera i glassplitter och dåliga färger. Det innebär att du
antagligen har en trasig LCD och GLAS som behöver bytas. För att få detta problem löst och
få din iPhone att kännas som ny igen behöver du köpa och byta skärmen med tillhörande LCD och
GLAS. Du löser alla dessa problem med ett byte av iPhone 4 Skärm Kvalitet A! Denna
produkt är byggd på original LCD & Touch med glas från tredjepartstillverkare. Detta betyder att du får en ny skärm med
kvalitet som känns och verkar som den som sitter på en ny telefon.
Köp reservdelar och mobildelar via Fix My Phone!

PS! Glöm inte köpa till verktyg du behöver för att laga/byta skärmen

Artikelnummer ip4-da-v Kategorier ,

Byt Skärm & Glas på din iPhone 4 själv!

iPhone 4 Skärm Kvalitet A (LCD) – vit är våran näst bästa skärmkvalitet byggd på Original LCD med tredjepartstillverkat glas & touch.

iPhone 4 Skärm Kvalitet A – vit kan du köpa här på vår webbshop för att lunna reparera iPhonen helt själv, våraskärmar kommer kompletta och monterade för att du ska ha en sån lätt installation som möjligt.Vill du ha en skärm som kan erbjuda bland det bästa inom ljus, färger och touch så är denna del perfekt för dig!iPhone 4 skärm kvalitet A kommer precis efter Original versionen i kvalité. iPhone 4 har en display somerbjuder riktigt vackra färger och bra kontrast. Denna reservdel är perfekt för dig som hartelefonen som en back up eller arbetsmobil! Du kan vara säker på att vi alltid kvalitetstestar våra skärmarinnan vi skickar ut dom, allt för att ni ska få sån bra mobil som möjligt!

Skadan kan bli värre!

är du sorgligt nog får en skada för att du tappat mobilen eller när du har märkt att färgerna/touch har tappatkvalitet kan det vara dags att byta skärm! Skärmen är ett skydd för alla delar inuti, skadas skalet så blir det lättareför delarna att gå sönder. Du kan lita på att Fix My Phone har det du behöverinom reservdelar & mobildelar! Vill du själv reparera telefonen så kan du göra det utan problem,eller så kan du välja att lämna in den till oss, så fixar vi det! Dessa verktygen använder du själv för attlaga mobilen och byta ut andra delar på egen hand.Vi har även guider på hemsidan ifall du vill se hur experter reparerar telefoner.

Flera trasiga delar?

Kommer du behöva byta ut flera delar? Du måste kanske byta ut kameran eller batteriet såär det bra att beställa alla delar tillsammans. Märker du att batteriet inte är som förr? Då är det enkelt attbyta den genom att köpa delarna hos och följa våra guider! På Fix My Phone har vi grymmaprodukter för alla typer av reparationersom din iPhone 4 kan kunna behöva. Köp till mobiltillbehör som hjälper dig skyddadin iPhone 4 som skärmskydd, mobilskal eller fodral. Varför inte också passa på att köpa ett par hörlurar också,vi rekommenderar starkt  Soundpods. Riktigt bra ljud och kvalitet!Denna iPhone 4 Skärm Kvalitet A – Vit är kompatibel med

  • Apple iPhone 4

Det är inga svårigheter alls att byta skärmen & LCD på din iPhone 4, följ vår guide så går detfort och enkelt. Men vi råder dig att vara försiktig och ta din tid om du inte är erfaren ireparationer. Kolla igenom våra guider flera gånger. Gör du det själv så blir det även billigare att köpa mobildelar ochverktyg och laga själv. Istället för att reparera hos en verkstad. Eftersom vi på Fix MyPhone erbjuder båda alternativen, laga själv eller lagad av experter. Lagar du själv blir detbilligare. Vi rekommenderar att du då passar på och köper ett skal som hjälper dig skydda telefonen. Har andra frågor om byte av display/skärm eller någon annan produkt finns vi på FixMy Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.