iPhone 4 Simkortshållare

39.00kr

Thumbnail Välj Färg PrisDescription
iPhone 4 Simkortshållare - svart Svart 39.00kr

iPhone 4 Simkortshållare Svart

spinner
iPhone 4 Simkortshållare - vit Vit 39.00kr

iPhone 4 Simkortshållare Vit

spinner

BESKRIVNING

Besvärar simkortshållaren dig? har den gått sönder?

Då borde du ta bort besväret och beställa en ny! Som tur är erbjuder vi på Fix My Phone en ny
till väldigt lågt pris. Det kan knappt blir enklare och smidigare, bara snabb leverans. Beställ hem din reservdel
redan idag och få den skickad redan samma dag om du beställer innan 15:00 eller inom 24h. Alltid fast frakt på 29kr. Gör
dig själv och din iPhone 4 en tjänst och beställ en ny simkortshållare till iPhone 4
från fixmyphone.se idag!

Artikelnummer ip4-skh Kategorier ,

iPhone 4 Simkortshållare

iPhone 4 Simkortshållare är små, skulle man tappa bort den så är det förståeligt.Kan det vara så att den har gått sönder helt? Det är ett problem med en enkel lösning, ifall du letar efter en nymed ett schysst pris, så har vi på Fix My Phone det.är något är litet så är det enkelt att det försvinner, samma sak gäller för simkortshållaren. Då kan du köpa eny här på webbshoppen och få den levererad inom ett par dagar. Leveransen skickas alltid inom 24h, oftastsamma dag när ordern genomförs innan 15.00 på en vardag.

Svårigheter att stänga och öppna luckan?

Om din Simkortshållare för mobilen inte fungerar som den borde, böjd eller sönder så kan du  fixa det väldigt enkelt.Efter ett par klick så kommer du ha en ny lucka och din mobil blir hel och fullt fungerande igen, underbart eller hur!Förläng inte problemet, beställ en ny del idag och lös problemet. Vi har 3 månaders garanti.

Övriga delar eller mobiltillbehör i behov?

Ta gärna en runda runt vårt breda sortiment, du kanske upptäcker att det är fler delar du vill byta ut, eller köpa tillbehör.Ska du beställa så är det är snabbt och smidigt!Behöver du något inom reparationer, reservdelar, mobiltillbehör? Som våra grymma soundpodsoch mera, så finns det här! Vi vill inte att du ska behöva åka omkring eller handla från olika ställen.Vi förespråkar enkelhet och kvalitet efterallt, din tid är värdefull. Välkommen till oss påFix My Phone – Din partner och butik för allt till din mobil. Reparation, mobildelar & mobiltillbehör.