iPhone 4 Powerknapp & Volymflex

45.00kr

BESKRIVNING

Blir det ingen blixt? Eller så låser sig knappen? Då är det dags för en ny powerknapp med tillhörande flexar på din iPhone 4!

Alla delar har ett viktigt syfte och den här delen är absolut inget undantag, det kan vara svårt att hantera telefonen
om powerknappen inte fungerar som den borde. Detta gör att du inte kan låsa/stänga av
telefonen med hjälp av knappen. Denna del förhindrar problemet med att inte få blixt i kameran eller dåligt samtalskvalitet.
Ett byte av iPhone 4 Powerknapp är lösningen på
dessa problem! Köp reservdelar och mobildelar via Fix My Phone!

PS. Glöm inte att du behöver speciella verktyg för att laga en iPhone, köpt till dessa ifall du inte har.

Artikelnummer ip4-power Kategorier ,

Byt Powerknapp & Volymflex på din iPhone 4 själv!

Skulle din iPhone 4 powerknapp & volymknapp sluta fungera så hjälper vi dig.Vi har allt du behöver för att laga själv, som verktygen som behövs. Powerknapp delen befinner sig på samma sida aviPhonen som du låser/låser upp och stänger av telefonen med. Men den gör mer än så!Samtalskvaliteten och blixten i kameran är beroende av den här delen. Får man Problem med blixten så kan detoftast bli löst ifall man byter ut Powerknappen/Volymflexen, det kan även gälla när det är fel med samtalskvalitén.Att leva med en iPhone med söndrig powerknapp/Volymflex förstör bara din livskvalité.

Hur ser jag när jag ska byta ut delen?

Det finns ett par tecken. Har du kanske problem med blixten eller sålåter inte mikrofonen som den skall, då borde du beställa en ny! Du kan alltid vara säker på att Fix My Phone har det dubehöver! Du kan lita på att du kan köpa mobildelar/reservdelar och verktyg på vår webbshop. Verktygen kan duanvända för att laga telefonen och byta iPhone 4 Powerknapp helt själv, ta gärna hjälp av våra guider på hemsidan.

Är telefonen totalsönder och allt behövs bytas ut?

Det är alltid bra att byta ut fler delar när man väl håller på. Du måste kanske även byta skärmeneller batteriet, då kan du vara säker att vi har det. Det är väldigt jobbigt att behöva oroa sig att ha en laddningssladdtill hands eftersom din telefon dör snabbt. Vill du ha ett batteri med original kvalitet? Då har du tur! För det är vårt batteri.Hos oss erbjuder vi varor av hög kvalitet föralla typer av reparationer som du kan tänkas behöva göra på din iPhone 4, vi vill att din iPhone ska behålla samma kvalitet som när du köpte den. Ta även en titt på vårt sortiment av mobiltillbehör som skyddar din iPhone 4 så som skärmskydd, mobilskal eller fodral.

Denna iPhone 4 Powerknapp & VolymFlex är kompatibel med

  • Apple iPhone 4

Det är inget svårt pussel att byta ut powerknappen, speciellt med våra guider du kan följa steg för steg. Det är viktigtatt ha gott om tid på sig. Det är på ett sätt samma princip som avancerat lego, lägga rätt del på rätt plats!Vill du göra det själv är att det är billigare att köpa mobildelar och verktyg och laga på egen hand.Istället för att reparera hos en verkstad. Vi erbjuder alltid tre månaders garanti.Lagar du själv blir det billigare. Med pengarna du sparar genom att reparera själv så rekommenderar vi att du köperytt tillbehör, vi vill inte heller att din mobil ska gå sönder igen.Skulle du även ha andra frågor gällande byte av Powerknapp eller någon annanprodukt finns vi på Fix My Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.