iPhone 4 Kameralins

35.00kr

Thumbnail Välj Färg PrisDescription
iPhone 4 Kameralins - vit Vit 35.00kr

iPhone 4 Kameralins Vit

spinner
iPhone 4 Kameralins - svart Svart 35.00kr

iPhone 4 Kameralins Svart

spinner

BESKRIVNING

Inte lika bra kvalité längre?
Att kvalitén blir sämre kan vara orsaken av en spricka på linsen.
Då finns det inte ett bättre tecken att man ska byta Kameralins på din iPhone 4!

Skurken till dåliga bilder kan vara en spricka i linsen. Köp
en helt ny kameralins, annars kan hela kameran går sönder. Du fixar
alla dessa problem genom ett byte av iPhone 4 Kameralins! Köp reservdelar och
mobildelar via Fix My Phone!
PS! Kom ihåg att du behöver speciella verktyg för att byta ut delarna, har du inte några så kan du köpa hos oss!

Artikelnummer ip4-kl Kategorier ,

Reparera Kameralinsen på din iPhone 4!

Kameralinser har vi här på Fix My Phone. Vi har alla delar och verktyg sombehövs för att du skall kunna laga på helt egen hand. Mobilen har tagit över digitalkamerans roll i världen, för den vanliga människan iaf?Det händer, men nu för tiden så tar mobilen över den rollen mer och mer. Det är en värdefull funktion.Blir det suddiga bilder? Finns en spricka i kameralinsen?Agera då fort med att köpa en ny lins så slipper skadan blir värre och du kommer kanske få behöva köpa en ny kamera istället,det blir billigare! Köp iPhone 4 kameralins så löser du allt strul med bilderna.Upplev känslan att få vackra bilder med din iPhone 4 igen!

Ska hela kameran bytas ut?

Så länge det bara är linsen som är sönder och inte hela kameran så behöver du bara byta ut linsen, Apple har gjort det enkelt för dig.Som bonus så är det billigare också! Men det gäller att man byter ut den innan själva kameran går sönder.Vårt rekommendation är att byta linsen så fort den har fått en skada, även om kameran funkar så borde du byta ut den.Vi har det du behöver inom reservdelar & mobildelar! Alla mobildelar/reservdelar och verktyg hittar du hos oss.Verktygen behövs för att till för att laga telefonen och byt ut kameralinsen själv. Du kan även lämna in den tillågon av våra butiker så reparerar våra experter den åt dig.

Ta tillfället i akt och byt ut fler delar?

Vill du köpa flera delar till din iPhone 4? Stort som litet, allt från ett skärmbytetill ny laddningsport eller batteri? Beställ dessa reservdelar samtidigt så försvinner dina problem.Att batteriet blir sämre finns det tyvärr inget att göra åt, men det är ett enkelt problem att fixa.Få hjälp av våra guider och ett köp batteri till iPhone 4 direkt hos oss med original kvalitet.På Fix My Phone erbjuder produkter av högst kvalité som är menade för alla typer avreparationer som du behöver göra på din iPhone 4. Köp med mobiltillbehör som skyddar diniPhone 4 som skärmskydd, skal eller fodral, så går den förhoppningsvis inte sönder igen.

Denna iPhone 4 Kameralins är kompatibel med

  • Apple iPhone 4

Känns det osäkert att byta kameralinsen på din iPhone 4, så kan våra guider vara till användning.Många tror att man måste vara en expert för att byta ut delar, men det är inte sant. Var bara noga med att varaförsiktig när du ska reparera din iPhone. Om du inte är erfaren i reparationer, stressa inte då!Istället för att reparera hos en verkstad. Eftersom du kanräkna med Fix My Phone i alla lägen, kan du bestämma vilken lösning som är bäst för dig. reparerasjälv eller lämna in till våra reparatörer. När du byter ut själv blir det skillnad i pris jämfört med omen reparatör gör det, billigare med andra enklare ord! Med pengarna du sparar kan du investera i andra tillbehör!Vid frågor finns vi på Fix My Phone alltid tillgängliga via chatt eller mail service@fixmyphone.se