iPhone 4 Högtalare

35.00kr

BESKRIVNING

Är det problem när du ska lyssna på musik eller använda något ljud?
Då är det dags att byta ut Högtalare på din iPhone 4!

Förvinner ljudet så låter det som att det är högtalaren som har lagt av. En trasig högtalare är aldrig
populärt, speciellt inte dom du försöker prata med.
Du löser alla dessa problem med ett byte av iPhone 4 Högtalare! Köp teknikdelar,
mobildelar och reservdelar via Fix My Phone!

PS! Glöm inte köpa till verktygen du behöver för att laga och kolla in resten av utbudet på
hemsidan!

Artikelnummer ip4-MKH Kategorier ,

Byt ut Högtalare på iPhone 4!

Har du iPhone 4 högtalare som inte vill funka? Så ska det inte vara, något måste vara fel fel och du borde byta ut den!Om du vill så kan du låta våra experter laga den, men det är inte så svårt som det kan se ut,så du har valet att göra det själv.Högtalaren är en av de viktigaste delarna i en telefon, en telefon är till för att ringa med, fungerar inte högtalarenså försvinner den största funktionen.Låter det konstigt det eller till och med helt tyst? Köp iPhone 4 högtalare redan idag och lös problemet!

Hur vet jag när jag borde byta ut högtalaren?

Ljud kvaliteten ska aldrig blir sämre, då råder vi att man ska byta! Det är ett par saker viär säkra på, att vi har vad du behöver och till ett schysst pris, det är två av dom! På vår webbshop hittar du enkeltmobildelar/reservdelar/teknikdelar och verktyg, det tar bara några sekunder.Glöm inte av att du behöver speciella verktyg, verktygen behöver du för att laga telefonenoch byta ut iPhone 4 högtalare helt på egen hand.

Fler delar än iPhone 4 Högtalare som behöver bytas ut?

Vi är din vän när det kommer till din telefon, behöver du byta så kom till oss! Exempelvis byteav skärmen eller kameran? Bara att köpa dom samtidigt. Har skärmen fått stora sprickor?Då borde du skaffa en ny skärm innan det är fler saker som blir trasiga,du byter lätt själv med hjälp av våra guider här på hemsidan. På Fix My Phone erbjuder vikvalitativa produkter för alla slags reparationer som du kan kunna behöva göra på diniPhone 4. Vårt råd är att köpa med dig mobiltillbehör som skyddar din iPhone 4.Även om vi gärna vill ha tillbaka dig som kund, så vill vi inte se trasiga telefoner.

Denna iPhone 4 Högtalare är kompatibel med

  • Apple iPhone 4

Tar du hjälp av vår guide så kan du byta ut din trasiga högtalare mot en spillrans ny, inga krångel. Det ärviktigt att tänka på att det är viktiga delar vi tar hand om, så om det här är försöka gången, tar det långsamt och lugnt.Istället för att laga hos en verkstad. Fixar du själv blir det mindre kostsamt.Vi har ett par grymma hörlurar (Soundpods, finns på vår hemsida!) som vi kan rekommendera att investera i,eller ett skal som skyddar din mobil, det hjälper dig i längden!Undrar du något om byte av Högtalare eller någon annan produkt finns vi på Fix MyPhone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.