iPhone 4 Baksida Vit

599.00kr

BESKRIVNING

Söndrig Baksida? Telefonen har ramlat i golvet? Sprickor? Ingen fara, vi finns här!

Med denna iPhone 4 Baksida Vit så får du en helt ny och fin baksida till din iPhone 4.
Original apple logo och tillhörande ram följer med denna del, så man kommer inte ens märka
att du har bytt ut den. Allt för att mobilen ska se och kännas så ny ut som möjligt och underlätta reparationen.
Vi har självklart också alla verktyg du behöver för att byta ut den, kolla igenom vårt sortimentet och
beställ precis det som du behöver idag!

Artikelnummer ip4-BaksV Kategorier ,

Byt ut Baksidan på din iPhone 4 själv!

iPhone 4 Baksida Vit finner du hos oss på Fix My Phone. Vi har de delar och verktyg här på vår hemsida.Vi vet att man inte vill ha något annat än original kvalitet när det kommer till sin iPhone, därför erbjuder vi det.Baksidan har loggan, tillhörande ram med kameralins, skyddsplåtar mm.Har baksidan en spricka eller har krossats totalt så är det tillfälle att byta ut baksidan.Mobilen kan så sönder även om du tappar den på något mjukt,den kan skadas om du tappar den på mjuka ställen/låg höjd, man glömmer lätt bort att mobiler är ömtåliga.Glömt bort att du hade nycklar i fickan när du la in iPhonen? Lägg en order på en ny baksida och slipp ditt bekymmer.

Är det på tiden att byta ut baksidan?

är det har blivit en spricka så blir det mycket lättare för den att skadas mer!Sprickor växer! Tänk en spricka på is och om man fortsätter lägga tyngd på den, det är samma princip.Det kan hämta att fler delar går sönder. Du kan vara säker att att Fix My Phone har det du behöver inom reservdelar& mobildelar! På vår webbshop finns allt du behöver så lägg en beställning redan idag.Vi erbjuder även verktyg, dessa verktygen kan du använda för att laga telefonen ochbyta baksidan helt själv!

Finns det flera delar som behöver bytas? Sensorer? Batteri?

Har du en iPhone som är helt sönder? Fler delar som behöver bytas ut? T.ex. byta ut laddkontakteller frontkameran se till att köpa dessa reservdelar samtidigt, slipp dubbelfrakten. Måste du ladda den mer än en gångper dag? Det är jätte enkelt att byta med hjälp av våra guider. Mobilen kan även vara svår att ladda,då löser en laddkontakt till iPhone 4 problemet. På Fix MyPhone har vi kvalitativa produkter för alla typer av reparationer till din iPhone 4.Köp till mobiltillbehör som skyddar din iPhone 4 som skärmskydd, mobilskal eller fodral,låt den inte gå sönder igen.

Denna iPhone 4 Baksida Vit med tillhörande ram är kompatibel med

  • Apple iPhone 4

Reparera Baksida på iPhone 4 snabbt och enkelt med hjälp av våra guider på nätet. Men vi kan inte vara tydliga nog med attvara noggrann och ta din tid om du inte är erfaren med reparationen. Att stressa är ett stort nej även för våraexperter, det krävs alltid stor noggrannhet! Våra guider finns till hjälp.Andra fördelar med att göra det själv är att det är billigare att köpa mobildelar och verktyg för att laga själv. Istället för attreparera hos en verkstad. Eftersom vi på Fix My Phone erbjuder båda alternativen, reparera på egen handeller lagad av experter. Varför inte investera i ett skal som skyddar knappen med det du sparar på att laga själv?Undrar du över något så tveka inte att höra ifrån dig till Fix My Phone via chatt eller mail service@fixmyphone.se.