iPhone 4 Baksida Svart

599.00kr

BESKRIVNING

Har det inte varit din dag, fått en spricka på baksidan? Inga problem!

Med  iPhone 4 Baksida Svart så får du en splitter ny och snygg baksida att sätta på din
mobil. Vår baksida har alltid Original apple logo och tillhörande ram. Allt för att mobilen ska se
och kännas så ny ut som möjligt samt underlätta installationen. Ingen kommer se skillnad från din och helt ny från butik.
Har du inte verktygen för att laga telefonen? Ingen fara, vi har dom! Ta ett titt på vårt breda sortiment och beställ det du behöver!

Artikelnummer ip4-BaksS Kategorier ,

Byt ut Baksidan på din iPhone 4 helt själv!

iPhone 4 Baksida Svart hittar du alltid hos oss på Fix My Phone. Behöver du reservdelar samt verktygså erbjuder vi alltid det. En sak som vi är väldigt stolta över är att våra baksidor är av originalkvalitet.Våra produkter ska inte bara se bra ut, utan även vara av bra kvalitet!Våra baksidor har alltid loggan och tillhörande ram med kameralins, skyddsplåtar etc.Hittar en spricka eller någon skada så behöver du inte vara orolig, agerar du nu så kommer det enkelt bli fixat.Skadan kan bli värre ju längre du väntar, så du borde snarast. Alla vi har tappat mobilen på ett eller annat något sätt,knuffat den från sängbordet? Råkat ha mobilen och vassa föremål i samma utrymme?Köp en ny Baksida till din iPhone 4 med färgen Svart idag.

Är det ok att vänta med att byta?

Helst inte! En liten skada kan bli större! Skulle en skada bli värre så kan fler delar gå sönder.Har din baksida redan fått en spricka så blir det enklare för den att får flera sprickor.Du kan vara säker att Fix My Phone har det du behöver inom reservdelar & mobildelar! Behöver du något så behöver du baralägga en beställning så levererar vi dom. Vill du reparera telefonen själv så kom ihåg att du behöver verktygen,som du kan hitta på vår hemsida!

Behöver du fler delar? Laddkontakt? Frontkamera?

Behöver du mer än en del? Till exempel byta laddkontakt eller frontkameran så är det bra att passa påatt köpa dessa reservdelar också. Är batteriet kasst och laddas oftaså är det enkelt att göra det ifall du tar hjälp av våra guider som du kan hitta här på sidan.Batteri med original kvalitet kan du köpa här hos oss.Är det så att den inte laddar lika bra som innan? Beställ då med en laddkontakt till iPhone 4 och byt själv, med vårguide så blir det väldigt enkelt. På Fix My Phone har vi kvalitativa produkter för alla typer av reparationersom din iPhone 4 behöver. Köp till mobiltillbehör som skyddar din iPhone 4 som skärmskydd, mobilskal eller fodral.Slutar telefonen funka så blir livet betydligt jobbigare.

Denna iPhone 4 Baksida Svart med tillhörande ram är kompatibel med

  • Apple iPhone 4

Våra experter har gjort guiderna så enkla att ni ska kunna följa dem smidigt. Men ett råd till dig som vi inte kanstressa nog är att vara försiktig och ta din tid om det är första gången du håller på med reparationer. Andra fördelar med att göradet själv är att det är billigare att köpa mobildelar och verktyg och laga själv. Tillskillnad från attreparera hos en verkstad. Eftersom vi på Fix My Phone erbjuder båda alternativen, laga själveller få den lagad av experter. Det billigaste och mest lärorika alternativet är att laga den själv. Investera i mobiltillbehörmed pengar du sparar.Undrar du över något finns vi på Fix MyPhone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.