iPhone 13 Pro Max Pre-loved

Snabb leverans

Du får din telefon inom 1-3
vardagar

Säkra betalningar​

Vi använder oss enbart av
tillförlitliga och trygga
betaltjänster

Garanti och retur​

Varje telefon har 12 månaders
garanti och 14 dagars returrätt

iPhone 13 Pro Max Pre-loved funktioner

Nya och begagnade iPhone 13 Pro Max till ett billigt pris!

Begagnad och helt nya iPhone 13 Pro Max, vill du ha en i skrivandes stund Apples absolut bästa modell? Då är iPhone 13 Pro Max telefonen du är ute efter! Man känner igen sig på designen men inuti så har dom maxat till det. iPhone 13 Pro Max är 160,8 mm lång och 78.1 mm bred, aningen större än de andra telefonerna. Apple har ökat processorn med deras nya A15 Bopnic chip och deras 5G förmåga, iPhone har blivit mer effektiva och snabbare än den har någonsin varit. För första gången så har dom med iPhone 13 serien börjat med 120Hz. Med iPhone 13 Pro Max så har Apple tagit deras kameror till en helt annan nivå, fångar upp mycket mer ljus, teknologi som hjälper till så inte bilder blir lika suddiga enkelt. Gör en grymt bra deal idag och lägg en beställning på en iPhone 13 Pro Max!

BATTERIKAPACITET

Batterikapaciteten är på en mycket bra nivå och tål normal användning väl.

SKÄRM

6,7-tums (diagonalt) Super Retina XDR-skärm med ProMotion. 120 Hz

LAGRING

Ifall du tar mycket bilder och videon eller gillar att ladda ner appar och spel rekommenderar vi större lagringsutrymme. I annat fall går det även bra med mindre lagringsutrymme.

PROFESSIONELLT UNDERSÖKT

Alla våra telefoner genomgår en noggrann 52-stegs test- och renoveringsprocess för att säkerställa att de fungerar utan problem.

KAMERA

Tre kameror där bak och en där fram.

SÄKERHET

Lås upp telefonen med Face-ID för säkrare och smidigare upplåsning

INKLUDERAS I KARTONGEN

Laddningskabel och öppnare för simkortsöppnare

TRÅDLÖS LADDNING

Trådlös laddning innebär att du kan glömma alla sladdar - du behöver bara placera din telefon på en laddningsplatta.

Ny eller Begagnad iPhone 13 Pro Max

Köp iPhone 13 Pro Max i nyskick eller begagnad för ett billigt pris från Fix My Phone via vår e-handel eller från en av våra butiker.

Design:

Designen till iPhone 13 Pro Max är lite vad man kan förvänta sig, väldigt stilren. Det mest intressanta med iPhone 13 Pro Max är dess färger, dom erbjuder samma färger som iPhone 13 Pro, vilket är: Alpine green (grön), Sierra blue (Blå), hela fem olika färger i iPhone 13 Pro Max serien.

Kameror som bevarar dina minnen till fullo:

iPhone 13 Pro Max modellen har totalt 4 kameror, med 3 kameror där back och en där fram. De bakrekameror erbjuder 12 MP med Ultravidvinkel, vidvinkel samt telekamera och frontkameran har en 12MP Truedepth kamera. Med kameror som dessa så kan du vara säkra att du kommer kunna ta vackra bilder på bröllop, kalas, och andra event.

Fart som håller:

Apple använder sig av Bionic A15 Chip till iPhone 13 Pro Max vilket gör att prestandan är snabbare och kraftfullare än alla andra iPhone modeller. Den klarar av alla appar utan några som helst problem. Köp en mobil som kan hålla farten och kraften med dig!

Face-ID

iPhone 13 Pro Max har face-id som ger dig en smidigare inloggning samt säkrare upplåsning. Känn dig säker med iPhone 13 Pro Max face-id funktion.

Garanti:

Med Fix My Phones garanti så kan du känner dig säker när du köper en mobil från oss.
Köp iPhone 13 Pro Max hos Fix My Phone idag!

Har ni några frågor så tveka inte att höra av er till vår kundservice Service@FixMyPhone.se eller vår chatt.

 

Du kanske även är intresserad av dessa

Om jag skickar min telefon till er, hur går det till?

Vi använder oss av samma vinnande koncept som vi har till vår Fix Box tjänst. När du har valt att sälja iPhone 8 Plus eller sälja iPhone X så kommer du först på hemsidan fylla i dina uppgifter, när du väl har slutfört beställningen så kommer vi omgående att skicka ett paket till dig där du smidigt och enkelt kan paketera ner din den telefon du vill sälja. Adressetiketten sitter redan påklistrad på kartongen, så det enda du behöver är att paketera ner din enhet och skicka den från närmaste ombud. Så fort den kommer fram till oss så kommer vi att undersöka telefon du vill sälja och ge ett slutpris till dig.

Udda modeller

Att köpa och sälja Apple telefoner och Samsung mobiler är väldigt vanligt, speciellt gamla iPhone modeller. Vi kommer ibland få in lite mer udda modeller där vi erbjuder våra kunder att köpa gamla Xiaomi telefoner Huawei modeller t.ex. Köpa Huawei 30 Pro. Då dessa modeller är väldigt udda och ovanligt så är inga vi kommer skylta med utan man får hålla utsikt efter dom på vår hemsida.

Vart kan jag se vilka mobiler ni säljer?

De modeller vi kommer ha till salu kommer att visas på vår hemsida, ifall du vill köpa apple telefon så kommer du att se vilka iphone modeller vi har till salu och vad priset är för att köpa iPhone X eller köpa iPhone XR telefon. Skulle det vara någon information du är osäker på, så kan du fråga oss på chatten eller mejlet.

VANLIGA FRÅGOR & SVAR

Beställningen kan sammanfattas i tre enkla steg.

1. Beställ din Fix Box, lägg beställningen här genom att välja vilket märke, vilken modell och vad du vill reparera. Skulle vi inte ha det valet du är ute efter, så är du välkommen att kontakta oss så ska vi ordna det.

2. Vi skickar din Fix Box till dig som du sedan paketerar ner din enhet i, sen är det bara att skicka tillbaka Fix Boxen till oss. Det medföljer en retursedel på returpaketet du skall skicka din Fix Box i.

3. När vi har mottagit din enhet påbörjar vi din reparation på en gång.

Från det att vi har mottagit din telefon ska det ta 48h innan du får tillbaka den (Helger ej medräknat). De tillfällen då vi inte har din del inne så kan det dröja.

Du beställer Fix Box av oss och får sedan hem ett kuvert med färdiga fraktsedlar, därefter är det bara att paketera ner din mobiltelefon och skicka från närmsta postlåda/ombud. Vid ankomst lagar vi din mobiltelefon, testar och returnerar enheten inom 48 timmar (kan dröja om vi inte har delen i lager). För att välja ett försäkrat fraktalternativ så kan du lägga till REK. Beställ idag så skickar vi din Fix Box samma dag eller nästkommande vardag. Betalning görs med klarna faktura, eller via en betallänk som du får skickat till dig per mail eller sms. 

Betalningen av Fix Box ordern görs främst via Klarna. Skulle Klarna inte vara ett alternativ så finns det möjlighet för Swish eller postförskott (Vid betalning med postförskott tillkommer det en avgift på 188 kr ink moms). Fix Box reparationen hanteras på en gång men skickas först ut efter att betalningen är genomförd.

Vi är sveriges största reparationskedja, vi har över 25 butiker runt om landet och har funnits i 6 år. Anledningen till varför vi har lyckas bli Sveriges största reparationskedja är för vi siktar på kvalité, enkelhet och ser till att personalen vi anlitar har den kunskap och servicetänk för att kunna hjälpa alla möjliga kunder.

Fix Boxen skickas till vårt kontor där vi har reparationsexperter som kan reparera alla märken och modeller.

Priset för en Fix Box reparation och att reparera i butik är samma. Enda skillnaden är hanteringsavgiften som ligger på 49kr. Väljer du att lägga till PostNord REK (Försäkrar ditt paket upp till 10.000kr) så går det på 199 kr!

Det kan ibland hända att telefoner har gömda fel, det är fel som man inte vet om tills man öppnar upp telefonen, upptäcker vi detta så meddelar vi er. Det finns telefoner som t.ex. Samsung som har baksida gjord av glas. Ska man  byta ut skärmen på dessa när baksidan är sönder så kan baksidan spricka helt. Vid det osannolika scenariot där mobilen går sönder tack vare vår reparation så ersätter vi dig.

Vi erbjuder alltid 3 månaders funktionsgaranti på våra reparationer som inte är förbrukningsvaror. I det fall ett garantiärende måste utföras så kan man göra en ny Fix Box beställning men då välja “Garanti” som reparationsval. Innan man beställer en Garantireparation så är det bra att först skriva till FixBox@FixMyPhone.se, för att se att det är en giltig Garanti. I det fall man skickar in en ogiltig garantireparation så kommer det tillkomma 249 kr i avgift.

Ni kan nå oss på FixBox@fixmyphone.se eller Tel: 0760 423 990 för vidare frågor om er reparation.